Nova Khaite kolekcija je najbolja do sad!

Da obožavamo modele koje Cate Holstein kreira za vlastiti modni brend Khaite nije tajna, a nova nas je kolekcija – jučer predstavljena na reviji u sklopu Tjedna mode u New Yorku oborila s nogu. Njujorški brend poznat je po modernim, minimalističkim komadima, izrađenima od vrhunskih materijala, koji u sebi nose zanimljiv twist. Njihov pulover sa srcolikim izrezom osvojio je žene diljem svijeta, baš kao i nabrane haljine, a nove verzije hit komada prikazane su sinoć na pisti.

Iako Khaite postoji tek nekoliko godina (brend je lansiran 2016. godine), stvorio se pravi kult obožavateljica, a popularnost im od prvog dana samo raste. Dizajnerica iza sebe nije imala bogatu povijest neke modne kuće, već je lansirala brend odjeće koje će žene zaista nositi, a neće služiti samo za hodanje po pisti.

U tome je i uspjela, a moderni klasici koji čine idealnu Khaite garderobu bili su kašmir pletivo, kvalitetne traperice i perfektno skrojen oversized sako. Nije se puno toga promijenilo, jer ti komadi i dalje vladaju kolekcijom, ali su za sezonu jesen/zima 2022. dodani i neki novi modeli.

Kolekcija “In Parallel” stvorena je za nošenje danas, a komadi su kreirani tako da ćete ih moći nositi još godinama. Ženstvena, ali moćna i neustrašiva, takva je Khaite žena, a takva je i njezina odjeća – na pojedinim komadima prisutni su volani, ali ti modeli i dalje ne djeluju romantično i lepršavo. Nabori su detalj kojima se Holstein igra već godinama, a osim na haljinama, u sezoni jesen/zima 2022. pristuni su i na mini suknjama te tunikama.

Komadi koji prate liniju tijela, iskombinirali su s onima oversized siluete te nam Khaite time poručuje da se suprotnosti definitivno privlače te da je mix & match silueta i stilova veoma poželjan ove godine. Predimenzionirane kožnate jakne i sakoi edgy su komadi koji će se savršeno uklopiti s Khaite klasicima te podići i najjednostavniji outfit sastavljen od bijelog t-shirta i traperica.

Predstavljeni su i komadi za večernje izlaske poput midi haljine sa Swarovski kristalima, kao i koktel haljina s resicama, a na reviji su predstavljene i kožnate minice kao jedan od it komada. Ženstvena i elegantna, ali pomalo edgy i cool, i tako privlačna, takva je Khaite odjeća za sezonu jesen/zima 2022., a čitavu kolekciju možete pogledati u galeriji ispod.

020304_FINAL0607090101112151617181920212223242526272930313233343536373839404243444546474801

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Khaite.com

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0