Nova IKEA lampa koja je postala hit na društvenim mrežama

Nedavno smo pisali o novoj hit lampi švedskog brenda IKEA koja je zaludila društvene mreže zbog svog posebnijeg izgleda. Radilo se tad o dekorativnoj rasvjeti metalne izrade koju možete lagano prenositi i uz nju stvoriti lijepu atmosferu u svom domu. Nije dugo trebalo da jedan od omiljenih brendova za uređenje interijera lansira još jedan jednako toliko poželjan komad, jer posljednjih dana na TikToku konstantno viđamo novi komad koji je u kratkom roku postao hit!

@ikeabarkarby

Gå inte spring till IKEA Barkarby för att inte missa denna nyhet! SOLVINDEN batteridriven bordslampa😍💡 #ikeabarkarby #rundontwalk #nyheter #ikeafinds #ikeasolvinden

♬ original sound – EX7STENCE™

Novu dekorativnu LED stolnu lampu krasi moderan stil i neobičan oblik koji će svakom domu donijeti ugodnu atmosferu. Uz bijelu nijansu i izgled koji se doima kao da se radi o dizajnerskom komadu, ova je lampa idealna za ljubitelje minimalizma koji svom domu žele dodati još jedan statement komad. Lampu krase jasne linije, a ono što je također čini minimalističkom je činjenica da se pali na dodir.

@simplicite_ici

What I bought at IKEA vs How I styled it #ikeafinds #ikeatok #ikeahaul #ikealovers #interiordesign

♬ did somebody say slay – ~🥮🍄Asmy_official🍂🌰~

@lockecici

Anzeige @ikeadeutschland Mein Ikea Haul geht weiter ✨ die neue SOLVINDEN LED-Tischleuchte in weiß, mit Dimmer passt einfach überall rein, geeignet für drinnen und draußen 👌🏻 #ikeahaul #ikea #homedesign #cozyhome #interiorstyling #lamps #interiorstyled

♬ Originalton – Lockecici

 

Radi se o baterijskoj lampi koja će svakom prostoru dati lijepo ukrasno svjetlo. Također, lako se koristi jer bilo kakvi kablovi i utikači nisu potrebni te je stoga lako prijenosna. Ono što ovaj komad isto čini toliko poželjnim je činjenica da je možete koristiti i u unutarnjim i vanjskim prostorima.

Ovaj novi poželjan komad dostupan je za kupnju na službenoj stranici švedskog brenda po cijeni od 14,99 eura. S obzirom na to da je u toliko kratkom roku od predstavljanja već zaludio društvene mreže, predlažemo da nabavite svoj na vrijeme!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IKEA, TikTok 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0