Nova H&M Conscious Exclusive kolekcija

H&M Conscious Exclusive kolekcija 2018. odaje počast švedskome umjetničkom pokretu Arts and Crafts i predstavlja nove održive materijale, reciklirano srebro i ECONYL®. Conscious Exclusive kolekcija bit će lansirana 19. travnja 2018. u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online na hm.com.

Ovo je sedma Conscious Exclusive kolekcija, koja još jednom obuhvaća asortiman ekskluzivnih artikala najbolje kvalitete, te kojom se slavi početak nove sezone i putem koje se predstavljaju sve veće mogućnosti u području održivosti mode, s naglaskom na razvoj i inovacije. Pored TENCEL™-a, recikliranog poliestera i organskog lana, H&M s velikim zadovoljstvom predstavlja ECONYL® i reciklirano srebro u okviru ove nove linije proizvoda. ECONYL® je ispreden u nježnu i prozirnu tkaninu, s upečatljivim vezom koji posebno dolazi do izražaja na prekrasnoj bijeloj čipkanoj vjenčanici, a ujedno je oblikovan i u romantičnu tamnosivu čipkanu mini-haljinu dugačkih rukava. Isto tako, reciklirano srebro se pojavljuje u obliku nježnog nakita nadahnutog pokretom Arts and Crafts, posebno dizajniranog kako bi savršeno nadopunilo ovu kolekciju.

Conscious Exclusive kolekcija 2018. nadahnuta je kreativnim uređenjem doma švedskih umjetnika Karin i Carla Larssona, koji su djelovali na prijelazu s 19. na 20. stoljeće. Ladanjska kućaLilla Hyttnäs, sa svojim prekrasnim slikama na platnu i tapiserijama, reinterpretirana je u Conscious Exclusive kolekciji i tim dizajnera pretočio ju je u suvremenu i upečatljivu kolekciju prelijepo izrađenih ženskih odjevnih predmeta, cipela i modnih dodataka od održivih materijala.

Kampanju za tiskane medije za 2018. godinu snimio je svjetski poznati modni fotograf Mihael Jansson, a u njoj se pojavljuju poznati model i osnivačica neprofitne organizacije posvećene promicanju zdravlja majki, Every Mother Counts, Christy Turlington Burns, zajedno s Giedrė Dukauskaitė i Aamito Lagum.

„Naučila sam jako puno o održivim materijalima i koliko smo daleko stigli sudjelovanjem u H&M Conscious Exclusive kampanji. Kolekcija je izrazito ženstvena i elegantna,” ističe Christy Turlington Burns.

U nastavku pogledajte naše favorite iz nove kolekcije.

59,99 EUR

149 EUR

149 EUR

69,99 EUR

299 EUR

179 EUR

79,99 EUR