Nova dizajnerska torbica koju influencerice obožavaju

Kad se radi o modnim komadima u koje vrijedi ulagati, onda su to dizajnerske torbice koje se mogu nositi godinama, čak i prenositi generacijama. Posljednjih dana na društvenim mrežama konstantno viđamo novi model sestrinskog brenda Prade, talijanske kuće Miu Miu za koji smo uvjereni da će postati novi it komad!

@pernilleteisbaek

Kožnata torba koju krasi tote oblik, idealna je za svaki dan, od uredskih do večernjih sati. Osmišljena je u klasičnom obliku uz dvije ručle i ravno dno te se može nositi u ruci ili na ramenu. Obožavateljima brenda možda će stil torbe biti prepoznatljiv, s obzirom na to da se radi o arhivskom komadu kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MELISSA A. R (@mimiarr)

Naime, 2009. godine brend je predstavio tote bag nalik ovome, no ovog je puta on ažuriran uz lakšu i mekšu strukturu, što ga čini pogodnijim za svakodnevno korištenje.

@stxph.h

my first designer gifting 😭😭 and it’s from @Miu Miu THANK YOUUU 🫶🏼

♬ original sound – stephhui

Uz to, krasi je i ukrasni remen koji se zakopčava s pomoću zlatne kopče, utisnuti kožnati logo iznad remena te privjesak na kojem je utisnuto “Miu Miu Archive 2009”. S unutarnje strane nalazi se podstava izrađena od mješavine lana te manji džep.

Kuća je ovaj komad lansirala u crnoj i camel smeđoj nijansi i obje verzije izrazito su chic. No, dok je crna verzija ipak nešto više rezervirana za profinjenije i klasičnije kombinacije, smeđa će nijansa odgovarati i uz izdanja koja su više casual.

Na službenoj stranici brenda pronašli smo model u crnoj nijansi i njegova cijena iznosi 2900 eura te je nedvojbeno da se radi o novoj it dizajnerskoj torbici koju ćemo često viđati na influencericama! U nastavku otkrijte još detalja ovog komada.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Miu Miu, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0