Nova Celine torbica koju svi žele

Modni svijet nije s oduševljenjem dočekao imenovanje dizajnera Hedija Slimanea na poziciju kreativnog direktora francuske modne kuće Celine, no zato gotovo svaki model torbice koji kreira za taj brend postane instant hit. Nedavno smo pisali o Celine Teen Triomphe modelu kojeg influencerice obožavaju, a ovih dana Internet bruji o novom komadu – Matelassé Monochrome torbici.

Celine Matelassé Monochrome torbicu među prvima su isfurale manekenka i muza kuće Kaia Gerber te tajlandska glazbena zvijezda Lisa iz grupe Blackpink. Na njihovim Instagram profilima dobili smo prvi pogled na torbicu izrađenu od glatke kože koju krase prošivi te metalni logo Celine s prednje strane. Iako francuska kuća u posljednje vrijeme koristi logo koji se nalazi na Teen Triomphe torbice, drugim modelima kožnatih modnih dodataka te ultra popularnom remenu, ovaj logo kuće u zlatnoj boji radi odličan kontrast crnoj koži.

Minimalistička i sofisticirana torbica je zaobljena na rubovima, a dodatnu mekoću pravokutnom obliku daju jastučići koji su nastali prošivima na torbici. Statement detalj čini lanac od karika koji predstavlja remen torbice, a namijenjen je da se nosi na ramenu. S nekoliko jednostavnih detalja je jedna crna klasična torbica dobila coolerski pečat, a o obzirom na reakcije koje je već sad izazvala na društvenim mrežama, sigurni smo da će Celine predstaviti i druge boje.

Celine Matelassé Monochrome torbica iz kolekcije za jesen/zimu 2022. godine tek će biti službeno predstavljena, a taj chic model je već sad na dobrom putu da postane jedan od najpopularnijih modnih dodataka kuće u posljednje vrijeme. Preostaje nam još samo dočekati početak jeseni kada će se torbica naći u prodaji.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0