Nova bridal kolekcija dvojca eNVy room izgleda svjetski

Otkako je, prije više od desetljeća, predstavio prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, atelje modnog tandema eNVy room svake godine u siječnju biva obogaćen novim modelima vjenčanica, osvajajući tako srca nekih novih mladenki i postajući dijelom najposebnijih životnih trenutaka. U toj, sada već tradicionalnoj maniri, omiljeni modni dvojac zakoračio je i u 2023. godinu, oplemenivši ponudu s preko trideset novih vjenčanih modela, a dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović još su nas jednom podsjetili s kolikom su dozom šarma, elegancije i ženstvenosti protkane njihove bridal priče.

Imajući u vidu da se želje, potrebe i ukusi budućih mladenki uvelike razlikuju, eNVy room je i ovu bridal kolekciju iskrojio u paleti različitih stilova, s pregršt modela, spajajući nešto tradicionalnije siluete s inovativnim i estetski zanimljivim dizajnerskim rješenjima. Baš poput svih kreacija s eNVy room potpisom, i novi bridal modeli slave bezvremensku zavodljivost ženske siluete, ukrašeni prepoznatljivim detaljima poput voluminoznih rukava, predimenzioniranih mašni, romantičnih volana, elegantnih nabora ili pak glamuroznih proreza.

Atipične vjenčane modele, poput onoga sačinjenog od crop topa i raskošne suknje, haljine od eko perja ili modela ukrašenog razigranim resicama, upotpunjavaju modeli bogatih, voluminoznih vjenčanica s delikatnim detaljima, a razigranosti čitave bridal priče doprinosi, za eNVy room svojstveno, poigravanje asimetrijom i kontrastima. Prorezi unose dašak zavodljivosti i dramatičnosti, baš kao i ogoljena ramena ili otvorena leđa, “strogost” korzeta oponira romantičnoj lepršavosti, a posebna doza harmonije postignuta je igrom nabora i tekstura, kao i suprotstavljanjem punih i transparentnih materijala. Kolekciju čine modeli različitih dužina, pretežito u nijansama bijele, te u bogatoj paleti materijala koju čine svileni saten, crep organza, viskozni cadi, svileni cadi, čipke izvezene kristalima, resasti materijali od niski kristala, organza s reljefnim motivima, eko perje i plisse.

Osim modela iz nove bridal kolekcije za 2023. godinu, u showroomu modnog dvojca se mogu pronaći i bestseleri iz prošlih kolekcija.

Odlučite li svoju vjenčanicu iz snova potražiti u eNVy room ateljeu, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri. Svojim savjetima, koje temelje na bogatom iskustvu, pomoći će vam da odaberete savršeni model te će se posebno pobrinuti da se pritom osjećate ugodno i opušteno. Svoju vjenčanicu ili haljinu trebate rezervirati na vrijeme, barem tri mjeseca unaprijed, a u pratnji smijete doći na termin s najviše tri osobe.

Svi modeli iz nove kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroomu u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu uz prethodnu rezervaciju termina. eNVy room možete pratiti putem službene Internet stranice www.envyroom.com, preko Facebook profila ili na Instagramu.

Fotografije lookbooka potpisuju Karla Jurić i Ive Trojanović (925 Studio), u ulozi modela našla se Pavla Predović, a kosu i make-up potpisuje Iva Rukavina.

 Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović (925 Studio)

Model: Pavla Predović / Talia

Hair i make-up: Iva Rukavina

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0