Oliver Rousteing i njegov tim, u pandemiji koronavirusa uspjeli su nemoguće – kreirali su jednu od najljepših Balmain Resort kolekcija.
Kolekcije koje ne bi ni bilo da nema WhatsAppa, preko kojeg su pregledavali i slali uzorke tkanina, nastala je u kuhinjama krojačica južne Italije te dnevnim sobama krojača u Japanu. Oliver je tkanine birao preko Zooma, a sve skupa predstavio u digitalnom showroomu gdje je kao pravi domaćin prezentirao kreirane komade odjeće i modnih dodataka.

Prošloga je tjedna svoj tim poveo u Normandiju, nakon što je Francuska izašla iz karantene, kako bi snimili lookbook, a rezultat je pun boja i energije.

Sam Oliver ističe da su svi zabrinuti oko budućnosti, ali da umjesto brige samo treba raditi i biti aktivan te da se potrudio svijetu, koji je trenutno obavijen tugom, unijeti malo radosti i veselja.
Upravo taj sklop prelio je u kolekciju punu referenci iz 90-ih godina, pa sve podsjeća na Beverly Hills 90210, Princa s Bel-Aira te Pretty Woman.
Veselu kolekciju koja vrišti od boja, čine blejzeri s podebljanim ramenima, isprani traper, kratke tajice i haljinice. Za vas smo izdvojili naše favorite.