Njega i sjaj u jednom? Sjajila za usne ponovno su hit!

Usne bez sjaja su kao kolač bez glazure. Sjajila su svima omiljeno pomagalo koje će u svakoj prilici naglasiti vaše usne te im dati malo boje za dodatnu svježinu. Ono što nas sprječava da ih koristimo onoliko često koliko bismo htjeli je to što velika većina sjajila čini usne ljepljivim, masnim te ih isušuje.

No, to nije slučaj kad je rieč o novom Labello njegujućem ulju za usne koji zahvaljujući uljima 100 posto prirodnog porijekla bez voskova pruža vašim usnama intenzivnu njegu te im istovremeno daje nevjerojatan sjaj za njihov puniji izgled.

Isprobajte ovaj hit kojem je nemoguće odoljeti. Lagana veganska formula trenutačno čini usne mekšima te ih dugotrajno hidratizira. Od sada uz Labello njegujuće ulje za usne možete uživati u njegovanim i sjajnim usnama bez neugodnog osjećaja ljepljivosti.

Idealan izbor za ljubiteljice diskretnih balzama bit će Labello njegujuće ulje za usne ružičaste boje koje usnama daje potpuno prirodnu nijansu dok će Labello njegujuće ulje za usne prozirne boje usnama pružiti samo blagi sjaj. lako se prilagođavaju svim tonovima kože i kombiniraju s vašim omiljenim ruževima.

Labello njegujuća ulja za usne najbolja su kombinacija koja daju vašim usnama zavodljiv sjaj te istovremeno pružaju intenzivnu njegu. Jednostavni su za korištenje te ih je lako ponovno nanijeti tijekom dana. Ističe se posebno veganskom formulom s uljima 100 posto prirodnog porijekla te njegujuća ulja ne sadrže mineralna ulja, hidratiziraju usne i ne lijepe se te usne izgledaju punije.

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0