Nika Turković uskoro predstavlja novi ljetni hit, a mi smo dobili ekskluzivan pristup snimanju video spota

Glazbenica Nika Turković uskoro predstavlja novu glazbenu poslasticu, pravi ljetni hit, kao i novi spot s već uigranim timom na čelu s produkcijskim dvojcem Sestrice, a portalu MagMe omogućila je ekskluzivan pogled iza scene. Novi singl pod nazivom “Pusti” premijeru će imati 21. lipnja, a mi jedva čekamo vidjeti finalni rezultat ekipa koja je u kratkom roku uspjela stvoriti prepoznatljiv vizual.

MagMe je prisustvovao snimanju spota te smo tom prilikom popričali s Nikom o svemu što nam novo donosi. “Puno se toga promjenilo osim samog imidža. Pjesma je brza, ljetna, hrabrija, a skupa s njom i vizual. Svi smo kao kolektiv izašli iz neke comfort zone i prepustili se vibri pjesme. Luka je raspisao scenarij koji ju savršeno opisuje i jedva čekam da ju svi skupa doživite kroz sliku i zvuk!”, izjavila je Turković.

Dakle, prvi dan ljeta obilježit će nam novi uradak ove uspješne glazbenice koja svakim korakom na sceni pokazuje da nova generacija radi na svakom segmentu svog imidža, a vjerujemo kako ćemo ga gledati i slušati cijelo ljeto. MagMe u suradnji s Nikom Turković donosi nekoliko ekskluzivnih kadrova koje ćete uskoro moći vidjeti u cijelosti, pa ćemo se zajedno prepustiti novoj, drugačijoj, ali uvijek izvanrednoj Niki.

Redatelj: Luka Sepčić
Redatelj: Luka Sepčić

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0