Nika Turković predstavila novo poglavlje u karijeri sa singlom “Ima smisla”

Nakon velikog uspjeha debitantskog albuma “11”, Nika Turković predstavlja pjesmu “Ima smisla”, prvi singl s novog albuma u stvaranju. Nedavna objava albuma “11” na vinilu, koji je odmah zasjeo na broj 1 mjesto hrvatske top liste najprodavanijih, bila je ujedno i završni čin jednog od najboljih domaćih pop izdanja 2023. godine. Na mjestu gdje se “11” zaustavio autorski se nastavlja upravo “Ima smisla”.

“Kao i sve moje pjesme, Ima smisla će svatko sam sebi najbolje objasniti. Kreativno ovaj put sam se htjela vratiti na početak tamo negdje gdje su nastale prve stvari. Tamo su zvuk i slika više vezani uz muziku, a ne uz sve ostalo što previše odvraća pažnju. Pa pričajmo malo o gitarama i kako smo odlučili spot raditi na filmu. Umorile su me šljokice i uljepšavanja”, objasnila je Turković.
Tekst za “Ima smisla” napisala je zagrepčanka Turković. Glazba je autorski djelo nje i Ivana Pešuta koji potpisuje i aranžman, a pjesma je snimljena u Rijeci proteklih mjeseci. Spot je pak sniman u okolici Kutine, a režirao ga je Benjamin Strike čije su i montaža i fotografije. Luka Vidović također se bavio montažom, dok je za DOP i koloring spota na filmu bio zadužen Dario Radusin.
“Ima smisla” prvi je okus novog albuma, a objavit će ga Aquarius Records. Osim svojom autorskom glazbom pjevačica Turković se ovih mjeseci fokusira i na novu sezonu talent showa “Superstar” u kojem je jedna od članica žirija.
Pjesma “Ima smisla” dostupna je na svim streaming servisima, a uskoro će postati i dio nadolazeće LIFT kompilacije.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.
Fotografije: PR
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0