Nika Turković predstavila album prvijenac “11” – poslušajte ga!

Otkada je 2019. godine pjesmom “U mraku” unijela svježinu i domaćoj glazbenoj sceni predstavila jedan sasvim novi i moderan zvuk, kantautorica Nika Turković ne prestaje nizati hitove, zaobilaziti šablone, rušiti tabue i testirati granice glazbene i osobne. Sada je došlo vrijeme da Nikini singlovi i dosad neobjavljene pjesme zažive i na njezinom prvom studijskom albumu “11”. Ako ste mislili da ste od Nike čuli sve, ovo je tek početak.

“Album ’11’ je presjek protekle tri godine mog rasta, što emotivnog, nekog ljudskog, ali i glazbenog, pa tako posljednje tri pjesme možda najviše prikazuju ono što ćete od mene moći očekivati u budućnosti. Stalno rastemo i mijenjamo se, pa sam nekako to ponosno prigrlila i odlučila sažeti u jednu cjelinu koju ću i sama jednog dana moći uzeti u ruke, s ponosom na ono što sam napravila. Beskrajno sam zahvalna svim ljudima koji su na njemu sa mnom radili godinama, a tu moje najveće hvala ide Ivanu Pešutu. Mojem prijatelju, producentu, glazbeniku, čovjeku, koji je stajao uz mene od prvog dana i za kojeg se nadam da će još dugo. Tek smo zapravo počeli”, izjavila je Turković.

Na albumu se uz hitove “Gledaj me”, “Pusti” i “Sutra” nalaze i nove stvari poput rokerske “Mrzim” te “Bolja” u suradnji s brendom Pocket Palma.

“Veliko hvala i mojim omiljenim glazbenicima na našim prostorima, Pocket Palmi, s kojima sam odlučila raditi jedinu suradnju, kao i Tam i Fantomu, čiju pjesmu ponosno nosim na albumu. Ogromno hvala moram posvetiti i svojoj prijateljici i dizajnerici Ani Žurić, bez koje ovaj vizualni identitet ne bi bio to što jest, kao i Senji Vild i Franji Matkoviću, na ovakvim fotkama koje su mi dozvolile da baš budem ono što trenutno jesam”, otkrila je glazbenica.

Album “11” možete preslušati na svim streaming servisima, a publika će ga uživo imati priliku slušati uskoro, 16. ožujka u zagrebačkom klubu Peti Kupe – ulaznice za koncert po early bird cijeni od 15 EUR već su u prodaji.

Fotografije: Matković & Vild

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0