Nika Turković najavila najveći koncert karijere!

Kantautorica koja je obilježila domaću pop scenu 2023. godine albumom „11“ i singlom „Ima smisla“ trenutno je jedna od najemitiranijih u državi s pjesmom „Mogu i sama“ u kojoj je udružila snage s Nelom, jučer je najavila svoj do sad najveći koncert karijere koji će se održati 26. listopada u velikom pogonu Tvornice kulture!

„Ovo je moj najveći koncert do sada i zato imam dost’ veliku tremu, ali ga i ozbiljno apsolutno najbolje pripremam. Iza i uz mene su najbolji bend i ekipa, tako da znam da će publici ovo biti nešto najbolje što će od nas čuti i vidjeti. Jedva čekam!“ – izjavila je Nika povodom objave velikog zagrebačkog nastupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Turković (@nikaturkovic)

Debi album „11“ Nika je promovirala u rasprodanom zagrebačkom klubu Peti kupe, a sad je sazrijelo vrijeme da konačno stane na pozornicu najveće domaće koncertne dvorane. „11“ je napravio puni krug, dva puta zasjeo na vrh najprodavanijeg albuma u Hrvatskoj i u domaći eter instalirao hitove kao što su „Gledaj me“, „Pusti“, „U mraku“, „Dok nas nema“, „Tvoj mir“ i „Boje“. Krajem prošle godine predstavila je svjež zvuk nasljednika, singl „Ima smisla“, kandidat za Cesaricu u prosincu, a 8. ožujka ove godine i još jednu novu pjesmu – sjajan duet s Nelom „Mogu i sama“. Zagrebački koncert bit će kruna Nikine dosadašnje karijere i mjesto na kojem će se uživo čuti još glazbe s novog studijskog albuma očekivanog do kraja godine.

Osim Zagreba publika će je uživo moći gledati i 18. svibnja u riječkom Pogon kulture, kao i na trogirskom Kula Kula festivalu koji se održava od 2. do 4. kolovoza, dok će novi datumi biti objavljeni uskoro.

Ulaznice za Tvornicu kulture nalaze se u prodaji po cijeni od 13 eura za early bird. Nakon što je ovaj ograničeni kontingent rasproda cijena se diže na 15 eura, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 18 eura. Ulaznice se mogu kupiti u Aquarius Music Shopu u Gundulićevoj, online na Entrio.hr i na svim Entriovim fizičkim prodajnim mjestima.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0