@nidoestepona

Nido Estepona je najljepše uređen beach club u Europi

Nido Estepona, elegantni boutique beach club i restoran poznate Mosh grupe, otvorio je svoja vrata za novu sezonu. Smješten samo 30 minuta zapadno od Marbelle, u blizini Estepone, Nido je postao nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje sofisticiranog odmora na ovoj sve popularnijoj obali.

@nidoestepona

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIDO Estepona (@nidoestepona)

@nidoestepona

Andaluzijska zapadna obala postaje sve omiljenija među onima koji traže autentičan i sofisticiran odmor. Također se ubraja među najsofisticiranija odredišta u južnoj Španjolskoj, dok Estepona posjetitelje privlači  autentičnim šarmom. Upravo se na tom dijelu obale, s pogledom na Gibraltar i planine Afrike u daljini, smjestio ovaj beach club.

@nidoestepona

Nido je sofisticirani, intimni beach club s gastronomskom ponudom chefa Oscara Cuevasa, koja fokus stavja na svježu ribu i morske plodove, pa se na meniju nalaze paelle i klasična španjolska jela od riže, sushi i sashimi te sezonski specijaliteti. Uz Sredozemno more kao pozadinu, jednostavnu arhitekturu koja okružuje beach club, elegantno i boemski uređen interijer te tirkiznu vodu bazena, Nido je idealno mjesto za opuštanje i uživanje uz ritam lagane glazbe, nježni povjetarac s pučine i miris pažljivo pripremljenih delicija.

@nidoestepona
@miamoohan

NIDO Estepona Beach Club perfect vibes <3 #fy #estepona #nido #beach #club #cool #aesthetic #holiday #summer

♬ El Sueño – Dennis Cruz

Chef Franco Franceschini, osmislio je jelovnik s čvrstim mediteranskim korijenima, sastavljen od visokokvalitetnih jela pripremljenih s lokalnim proizvodima i sirovinama koje dodaju vrijednost, okus i autentičnost. Meso, riba, jela od riže i sezonske namirnice imaju glavnu ulogu u oblikovanju jela na meniju.

@nidoestepona
@nidoestepona

Nido je smješten na ekskluzivnoj lokaciji tik uz plažu. Jedinstven ambijent u kojem se valovi mora stapaju s kristalno čistom vodom bazena ovog beach cluba predstavlja mjesto koje morate posjetiti jer vrijeme tamo jednostavno teće sporije, a naglasak je stavljen na uživanje i maksimalnu relaksaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIDO Estepona (@nidoestepona)

@nidoestepona
@nidoestepona
@nidoestepona

Beach club je također idealan za organizaciju privatnih evenata i zabave. Daleko od gradske buke, s predivnim pogledom na Sredozemno more, u Nidu je zabava po mjeri svakoga zagarantirana.

@nidoestepona
@niastiley

my favourite relaxing marbella beach club #marbella #marbellabeachclub #marbellarecommendations #marbellalifestyle #beachclub

♬ original sound – Nia | fashion & lifestyle

Nido Estepona nije samo mjesto za odmor – to je destinacija na kojoj se luksuz i prirodne ljepote savršeno stapaju i pružaju podlogu za  nezaboravno iskustvo.

@nidoestepona
@nidoestepona
@nidoestepona

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0