Niche parfem koji koristi Hailey Bieber dostupan je i u Hrvatskoj

Usprkos svim dramama na društvenim mrežama s kojima je povezana, opsesija s it djevojkom Hailey Bieber i dalje ne prestaje. Vlasnica jednog od trenutačno najpopularnijeg beauty brendova na svijetu – Rhode, sa svakom svojom izjavom o omiljenim beauty proizvodima, stvara toliku popularnost proizvoda da to rezultira time da je ono što ona ima u kozmetičkoj torbici, redovito rasprodano.

U nedavnom intervju za magazin Harper’s Bazzar, povodom lansiranja Rhodea na britansko tržište, otkrila je kako već godinama  ima omiljen parfem kojem se uvijek i iznova vraća.

Ne iznenađuje činjenica da je riječ o niche parfemu, brenda Ex Nihilo pod nazivom Fleur Narcotique. Riječ je o parfemu koji ima prodoran cvjetni miris, ali je ujedno i prozračan. Njegove gornje note čine bergamot, liči i breskva, središnje su jasmin, božur te cvijet naranče, dok se u bazi mirisa nalazi prozirno drvno, mahovina i mošus. Sama pomisao na ove note u kombinaciji zvuči očaravajuće.

Cijena ovog parfema od 50 mililitara iznosi 195 eura, dok ćete za bočicu od 100 mililitara morati izdvojiti 280 eura. Parfem je ekskluzivno dostupan u TOP niche parfumeriji te na njihovom webshopu. 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Top.hr, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0