#NewIn: H&M čizme s potpeticom koje izgledaju kao dizajnerske

Nema slađeg od kvalitetnog modnog ulova po pristupačnoj cijeni, a moramo biti iskreni i priznati da nama švedski high street brend H&M prednjači u toj kategoriji. Nerijetko se tamo zaputimo po kvalitetne basic, pamučne komade poput t-shirta, u njihovoj Premium Quality kolekciji kriju se naši favoriti kao što su pufaste jakne i jednostavni puloveri od kašmira, a njihova kolekcija oversized kaputa od vune stvarno je senzacionalna.

Kad su u pitanju jesenski i zimski, konkretniji komadi garderobe, ono što nam je bitno je dobar materijal koji će osigurati funkcionalnost komada prikladnih hladnijoj sezoni, ali više od ičega cijenimo i minimalistički dizajn zbog čega se pojedini modeli mogu prilagoditi odjeći koja nam već visi u ormaru, a koju ne mijenjamo tako često kao što su kaputi i jakne. Baš su nam zato za oko zapele čizme do koljena koje se prije svega ističu predivnom nijansom sive boje koja će jednako dobro izgledati uz komade hladnijih i toplijih tonova.

Čizme su izrađene od imitacije kože, sežu do koljena te su široke siluete, a krasi ih i tanka potpetica visine sedam centimetara. Zbog toga su idealne za svakodnevno nošenje, a opet efektne te će pristajati i uz elegantnu midi haljinu s uzorkom, ali ćete ih moći nositi i u casual varijantama sa skinny trapericama i predimenzioniranim pletivom.

Špic silueta i minimalistički dizajn garantiraju da ćete za ovim čizmama posezati non stop, a možda najbolji dio je njihova cijena. Naime, ovaj model, koji na prvi pogled izgleda kao dizajnerski, može se pronaći u H&M online shopu po cijeni od 59,99 eura što ih čini odličnom value for money kupnjom.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0