Nešto potpuno novo: MagMe Sportswear Limited kompleti

MagMe radionica nikad ne spava. Zato smo vam ovoga puta ponovno pripremili nešto novo. Radi se o limited kolekciji Sportswear kompleta s twistom – ovi kompleti namijenjeni su da se nose prije svega kao svakodnevni outfiti, ne samo za bavljenje sportom. Ideja iza proizvoda jest dati komade odjeće koji će se savršeno uklopiti u svaki ormar, a koji mogu biti sastavni dio capsule načina odijevanja.

Ovi everyday komadi mogu biti sigurna go-to opcija bilo da idete na kavu s prijateljicama u grad, na posao ili pak na vježbanje. Uz sako i balerinke, MagMe Sportwear komplet bit će savršeno rješenje u kojemu ćete moći provesti cijeli dan. No top dugih rukava i tajice ne morate uvijek nositi zajedno, možete ih lako zasebno kombinirati i uz druge komade. Tako će top biti savršen i na traperice za večernji izlazak, radi uglatog dekoltea i forme koja daje dojam zategnute figure. Zahvaljujući sastavu od poliamida i elastana lagano se prilagođava svakom tijelu. Rukavi su dovoljno dugi da prekrivaju pola dlana te imaju otvor za palac, no možete bez problema i povući rukav te ga nositi iznad dlana.

Kompleti su dostupni u dvije boje – tamno plavoj i sivoj, a dolaze u S, M i L veličini te možete odvojeno kupiti gornji, a posebno donji dio. Možete ih naručiti na MagMe Webshopu.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0