Neodoljive čizme s potpeticom iz nove Massimo Dutti kolekcije

Koliko god od jesenske garderobe – zbog promjenjivih vremenskih prilika, tražimo da je funkcionalna, ponekad nam oko zapne baš neki komad koji i nije toliko praktičan, ali je zato u potpunosti neodoljiv. A upravo su takve čizme s potpeticom španjolske modne marke Massimo Dutti.

Brend je poznat po iznimno elegantnim, svevremenskim i dugovječnim modelima, a u njihovoj ponudi se zaista mogu pronaći i kvalitetni modni dodaci izrađeni od kože. U sklopu nove kolekcije za sezonu jesen/zima 2021. predstavili su i novu liniju cipela u kojoj se posebno ističu čizme boje pijeska izrađene od brušene kože. Čizme su izrađene od kravlje kože, ali s obzirom na finalnu teksturu ne preporučuje ih se nositi tijekom kiše, što nas, međutim, nije spriječilo da ih instantno stavimo u košaricu za kupovinu.

Naime, koliko god osjetljiva brušena koža bila, ona je i najljepša verzija kože, pogotovo izvedena u svijetlijoj nijansi poput boje pijeska zbog čega se ove čizme doimaju puno skuplje nego što jesu. Krasi ih stylish špic silueta, sežu gotovo do koljena – visina sare je 40 centimetara, a možete ih nositi i nabrane. Tanka stiletto potpetica idealne je visine – osam centimetara, koja osigurava da u njima možete provesti cijeli dan, i po potrebi, cijelu noć.

Kožnate čizme izrađene su u Portugalu, veličine se kreću od broja 35 do 42, a smatramo ih odličnom kupnjom za jesen jer djeluju sofisticirano, a možete ih kombinirati uz skinny jeans i prugasti pulover, vintage traperice ravnog kroja, bijelu košulju i sako ili, pak, nositi uz midi haljine te suknje koje sežu do gležnja.

Svaki će outfit uz ove čizme imati dozu elegancije,  a dostupne su za kupnju putem službene stranice brenda Massimo Dutti po cijeni od 1599 kuna. Zbog svevremenskog dizajna i jednostavnosti, moći ćete ih, zaista, nositi iz sezone u sezonu te baš zato pripadaju u kategoriju best buy!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Massimo Dutti

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0