Nemate inspiraciju za manikuru? Evo ideja za one u duhu Valentinova!

U posljednjih nekoliko godina Valentinovo je postao dan kojemu se pridaje puno pažnje. Možda restorani i barovi, kojima je ovo najposjećenija noć u godini, ne rade, ali zato brojni modni i beauty brendovi predstavljaju kolekcije u ljubavnom ozračju pa nam se načas čini da je sve u redu.

Strke oko rezervacije restorana, odlaska u barove ili izlaska s frendicama ove godine nema, pa se možemo posvetiti biranju sitnica za svoje bolje polovice i uživanju u ljubavi. Ipak, oni kojima nedostaje atmosfera Valentinova, mogu odabrati crveno donje rublje, na usne nanijeti jarkocrveni ruž, počastiti se buketom ruža i bocom šampanjaca ili se, pak, odlučiti za romantičnu manikuru.

Dašak romantike na noktima zasigurno će doprinijeti boljem raspoloženju i ljubavnoj atmosferi, a čak i kad Valentinovo provodite kod kuće, u MagMe trenirci, manikura će zaokružiti look.

Isto tako, manikura za Valentinovo ne mora biti crvene boje – nokte možete ukrasiti i nježnim bojama sa sitnim akcentima, crnim, ružičastom ili neutralnim nijansama. Dozu inspiracije pronašli smo na Instagramu, a kako bi vaša manikura za Valentinovo bila posebna, pogledajte naš izbor omiljenih kreacija na noktima koje, uz malo vještine, možete napraviti i kod kuće.

Fotografije: @betina_goldstein, @townhouse, @fongminliao, @iramshelton, @manifaktura, @oi_nail, @thehangedit, @oliveandjune