@patriciathyberg

Nemate ideju za ručak? Napravite viralni Tunacado sendvič po ovom receptu!

Tijekom radnog dana ne želimo puno vremena potrošiti na pripremu ručka, a ponekad su najukusnije stvari one izrađene po najjednostavnijem receptu. U tu skupinu pripada i viralan Tunacado sendvič koji je zaludio društvene mreže, a provjereno možemo reći da je idealan izbor za brzi ručak petkom ili ako ste se baš zaželjeli ukusnog sendviča – ovo je garantirano jedan od najboljih koji ćete probati.

@stephaniekehdy

Originalan recept za Tunacado sendvič osmislio je brend Joe & The Juice, ali proslavila ga je Danielle Zaslavsky, zaposlena u obiteljskoj kompaniji Marky’s Caviar koja se bavi prodajom kavijara, a koju je TikTok proglasio kraljicom kavijara s obzirom na to da na svojem profilu – koji prati više od pola milijuna korisnika – dijeli različite snackove s kavijarom u glavnoj ulozi. No, tu i tamo, na njezin feed zalutaju i druge delicije, poput Tunacado sendviča u kojem je toliko uživala pred kamerom i nahvalila ga da su svi pohrlili u Joe & The Juice po svoj primjerak.

@dzaslavsky

www.markys.com Discount Code: DANIELLE15 #caviar #tunacado #markyscaviar

♬ Storytelling – Adriel

Tako je pokrenula trend u kojem Tunacado u kućnoj radinosti rekreiraju brojni insajderi gastro industrije i food blogeri poput Justine Doiron, a i brend koji je kreirao sendvič je odlučio iskoristiti ovaj trenutak da na društvenim mrežama podijeli svoju recepturu. Tajna se krije u hrskavosti sendviča koji se radi od kruha kojeg nabavljaju u Danskoj. Riječ je o vrsti raženog kruha iako nije o u potpunosti tamnom kruhu, već miješanom s pšeničnim brašnom.

@joeandthejuice

Shout out to @dzaslavsky for making the Tunacado go viral! Here’s how we make it 😉 #tunacado #joeandthejuice #fyp

♬ B A D H A B I T – A little gremlin

Kruh se tostira kako bi bio što tanji i hrskaviji, a potom se na obje strane kruha stavlja umak od pesta. Zatim se slaže tanko narezani avokado te se stavljaju dvije velike žlice tune koja se sa začinima izmiksa kako kažu iz brenda, a ne izblenda, kako bi imala teksturu. Na kraju se stavlja tanko narezana rajčica.

@dzaslavsky

The making of the Tunacado at the Prince Street 📍 location in NYC #joeandthejuice #tunacado

♬ original sound – danielle

Svoju verziju Tunacado sendviča je na svojem blogu predstavila i Dorion, a njezin recept – koji je pokazala u TikTok videu – možete pronaći na ovom linku. No, tunu možete i začiniti po svojem ukusu i tako viralan recept prilagoditi sebi. Ukusno, jednostavno i brzo – zvuči kao savršen recept za ručak!

@justine_snacks

#stitch with @danielle extra tuna OBVIOUSLY #tunacado

♬ original sound – Justine Doiron

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0