Ne znate kako se odjenuti u prijelaznom razdoblju? Evo što nose naše it djevojke!

Proljeće nam je uvjerljivo jedno od najdražih godišnjih doba, no ono što to razdbolje donosi su i muke po odijevanju u prijelaznom razdoblju. Hladna jutra, vrući dani i hladne večeri zadaju nam probleme tijekom odijevanja, a s obzirom na to da još nismo obnovili garderobu čini nam se i kako “nemamo ništa u ormaru”. Zato je poželjna doza inspiracije, a mi smo je pronašli u outfitima naših it djevojaka.

Izabel Kovačić

Čini se kako je must have model za proljeće oversized sako – Nika Matić i Izabel Kovačić svoje su primjerke iskombinirale s trapericama, puloverima, tenisicama i šiltericama za idealan casual look u prijelaznom razdoblju. Najbitnije je svladati umijeće slojevitog odijevanja, što su Matić i Kovačić uspjele pa su stylish u svim situacijama bez obzira na proljetne promjenjive vremenske prilike.

Mia Matić

Da će animal print vladati i ovom sezonu pokazale su Mia Matić i Dora Predojević – samo jedan detalj, i to onaj u neutralnim nijansama, sjajno će se uklopiti u baš svačiji stil i outfit, a to savršeno pokazuju i njihovi outfiti. Za razliku od njih, Lidija Lešić pokazala je da je vrijeme za svijetlije neutralne nijanse i to u tonal dressing kombinaciji.

Andriana Gazić

Iako su total outfiti u jednoj nijansi i dalje hit, čini se kako će u sezoni proljeće/ljeto 2022., zemljane tonove ipak zamijeniti jarke boje. U to je uvjerena i naša kolumnistica, stilistica s bazom u Londonu, Andriana Gazić koja je crno-bijeli outfit oplemenila daškom ljubičaste boje i završila u street style galerijama s Tjedna mode u Milanu.

Rita Rumora

Jedan od komada za kojim ćete stalno posezati dok se temperature mijenjaju iz zimskih u proljetne je i odijelo. Možete ga nositi na tanak pulover, tenisice i preko odijela prebačen kaput – slojeve možete dodavati i oduzimati, a fantastično će izgledati i uz pleteni top i slingback cipele, kako ga je isfurala naša Rita Rumora.

Nika Matić

Ako vam nedostaje inspiracije za odijevanje, naše it djevojke ovih dana su nosile fantastične outfite koji vas mogu nadahnuti za kombiniranje komada iz svojeg ormara na način na koji se možda niste prije sjetili.

Ivana Pirizović
Lada Mitrašinović
Dora Predojević
Pamela Smoljanić
Lidija Lešić

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0