Ne možemo se oprostiti od ljeta pa utjehu pronalazimo u sladoledima O’š Liz

Splitska slastičarnica O’š Kolač ovog je ljeta proširila svoje djelovanje na O’š Liz, ponudu sladoleda pomno biranih okusa i sastojaka. Tea Mamut, koja nas redovito veseli najfinijim kolačima koji se nalaze na radaru svih zaljubljenika u slatko, O’š Liz  je počela planirati prije godinu dana. Unatoč svim zaprekama koje je epidemija koronavirusa donijela, prošlog je mjeseca projekt napokon zaživio u sklopu slastičarnice O’š kolač.
Nit vodilja pri kreiranju ponude bila je vratiti točeni sladoled (engl. soft serve)  koji većinu nas podsjeća na djetinjstvo. Izrađen od najboljih sastojaka, bez umjetnih boja i aditiva, sladoled je dostupan u dva okusa te u kombinaciji oba. Ponuda okusa nije stalna, mijenja se svaka dva tjedna tako da svi stignu probati postojeće, ali i željno iščekivati nove.
A za inspiraciju pri kreiranju okusa poslužili su kolači iz stalne ponude. Za prve okuse to su bili Tonka i Zdravka,  pa su tako sladoled od tonke i pistacija prvi “probili led”. Sladoledi su se mogli probati i u posebnoj varijanti s domaćim umakom od malina te hrskavim kuglicama od bijele čokolade. Slijedila je kombinacija vanilija-lješnjak, a za sve hedonistički raspoložene sladoledoljupce, Mamut i njezin tim ručno su radili praline umak od karameliziranih lješnjaka te sjeckanim lješnjacima posutim po sladoledu za čiju je inspiraciju bila zaslužna O’š Kolač Balotica.
Ovaj tjedan možete uživati u Fior di latte s višnjom i čokoladnim posipom inspiriran Marom (Maraskinom), a samo za MagMe čitateljice, slastičarka nam je otkrila kako od idućeg tjedna možete probati okus cheesecake maline inspiriran Tortom o’ sira.
Za sve one kojima se ne liže na asfaltu, Mamut otkriva kako uskoro sladoled možete lizati i doma jer stižu i pakiranja od 500 ml s nekim novim okusima. O’š Liz osvježavajuće delicije potražite na Instagramu te na adresi Ćiril Metodova 4 u Splitu.
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0