Natikače srpske dizajnerice Marije Tarlać su apsolutni hit

High street i high-end brenodvi već su predstavili sve svoje sandale za ovo ljeto, a ono što možemo primijetiti je da se nose natikače s potpeticom. Iako postoje zaista neodoljivi modeli u proljetnim kolekcijama, nama su za oko zapele one dizajnerice Marije Tarlać, čije kreacije obožavaju regionalne influencerice.

Riječ je o brendu osnovanom u Beogradu 2012. godine, koji stavlja naglasak na iznimno kvalitetne tkanine, detalje i apsolutno perfektne krojeve. Kolekcije slijede minimalističke, čiste linije naglašene jedinstvenim detaljima. Upravo zato odjeću dizajnerice Marije Tarlać nose sve it djevojke u Srbiji, ali i šire.

Osim prekrasne kolekcije odjeće, kreira i cipele, a njezine sandale oduševit će i one koji vole klasiku, ali i uzorke. Dizajnom nalikuju klasicima poput onih koje lansira Manolo Blahnik, ali su nevjerojatno privlčane zbog brojnih uzoraka u kojima su predstavljene.

Dostupne su, naime, nekoliko varijanti poput prugastih i onih s pepita uzorkom, a cijena iznosi 120 eura. Chic i svevremenski model ima potpeticu visine 7.5 centimetara pa je nosiv u brojnim prigodama, a dostupan je za kupnju putem službenog webshopa brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Marija Tarlać

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0