Nastavlja se napeta priča hita “A Simple Favour”: Evo što sve trebate znati o filmu!

Nakon nevjerojatnog uspjeha prvog dijela filma “A Simple Favour”, ljubitelji trilera i misterija ne mogu dočekati da vide što će se dogoditi u nastavku. Glumice Blake Lively i Anna Kendrick vraćaju se u svoje uloge, obećavajući još više spletki, intriga i neočekivanih obrata. Evo sve što trebate znati o “A Simple Favour 2”.

Nastavak je službeno potvrđen!

Da, dobro ste pročitali! Nastavak je službeno najavljen prije dvije godine, a obožavatelji su napokon dobili potvrdu da će se radnja nastaviti. Paul Feig, redatelj prvog filma, ponovno će preuzeti upravljanje, što obećava da će novi film biti jednako uzbudljiv kao i original.

Originalna glumačka postava se vraća! Anna Kendrick, Blake Lively i Henry Golding vraćaju se u svoje uloge, donoseći svoj nevjerojatan talent i karizmu na veliki ekran. Osim njih, i drugi članovi originalne postave vratit će se u nastavku, što jamči kontinuitet i kvalitetu priče.

Također nove face pridružuju se ekipi, a glumci poput Michele Morrone, Elena Sofie Ricci, Elizabeth Perkins, Alex Newell, Taylor Ortega, Lorenzo de Moor i Aparna Nancherla donose svježu energiju i intrigantne uloge. Svi detalji o njihovim likovima još nisu otkriveni, što dodatno pojačava uzbuđenje oko filma.

@january9596

#michelemorrone #blakelively on the set of #ASimpleFavor2 today in Capri!

♬ original sound – 🎸🎧Juanita☕️📖

@serena.v_dw

Blake Lively shooting wedding scene for ‚A simple favor 2‘ #blakelively #asimplefavor

♬ Love Someone – Lukas Graham

Radnja se odvija u Italiji, a očekuju nas nove misterije!

Otok Capri u Italiji postaje kulisa za nove događaje i intrige. Emily planira vjenčanje s bogatim talijanskim biznismenom, ali očekujte više od običnog romantičnog putovanja. Uz glamurozne goste, dolazi i mračna tajna, a gledatelji će biti uvučeni u zaplet koji će ih ostaviti bez daha.

Iako službeni datum izlaska još nije potvrđen, obožavatelji već broje dane do premijere.  A Simple Favour 2 donosi još više tajni, intriga i neočekivanih obrata, a ljubitelji filma jedva čekaju da se ponovno upuste u napetu priču. Pripremite se za još jedno uzbudljivo filmsko iskustvo koje će vas držati na rubu sjedala!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterset, TikTok, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0