Napokon imamo trailer i datum specijalne epizode “Prijatelja”!

Jedna od omiljenih humorističnih feel good serija definitivno su “Prijatelji” pa kad se prošle godine svijetom proširila vijest da nas očekuje njihov povrataka na male ekrane, nije čudila činjenica da su svi bili oduševljeni. A sada smo napokon dobili i konkretnije informacije o posebnoj epizodi i prvi pogled na to kako će ona izgledati.

Ono što znamo je da će se po prvi puta, otkako je snimljena posljednja epizoda, okupiti čitava ekipa točnije glumci Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer, i to u istom studiju 24 u Warner Bros. Studios u kojem su se i rastali. Kako bi obilježili 25. godišnjicu serije Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross okupit će se u specijalnoj epizodi koja će se emitirati 27. svibnja na platformi HBO Max, i za to će navodno primiti između 2,5 i tri milijuna američkih dolara, što je nešto viša cifra od milijuna kojeg su dobivali po epizodi dok se serija emitirala. Trailer za epizodu “The One Where They Get Back Together” također je snimljen u Warner Bros. studijima, a prikazuje glumce kako uz verziju pjesme “I’ll Be There For You” od The Rembrandtsa, koja se svirala na špici, hodaju od kamere.

No, holivudski glumci i producenti ove specijalne epizode neće utjeloviti naše omiljene likove već će posjetiti set, prisjećati se starih dana, otkrivati pikanterije sa snimanja i behind-the-scenes snimke te nuditi brojna druga iznenađenja, ali neće biti u ulogama već će se pojaviti kao oni sami. Dakle, nije riječ o novoj, originalnoj epizodi serije “Prijatelji”, ali joj se svejedno veoma veselimo.

Originalno je specijalna epizoda trebala biti emitirana u ožujku 2020. godine, ali se snimanje odgodilo zbog pandemije. U međuvremenu se odvio mini reunion putem video calla na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy, sa ženskim dijelom ekipe, a odgoda im je, kako je izjavila Aniston, samo pružila još više vremena za pripreme zabavan sadržaj. Među gostima u epizodi nalaze se i David Beckham, Justin Bieber, Cindy Crawford, Lady Gaga, Tom Selleck, Malala Yousafzai i brojni drugi. Zabave zasigurno neće manjkati, a u međuvremenu putem streaming platforme HBO možete pogledati sve epizode iz starih sezona jednog od najpoznatijih sitcoma na svijetu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0