Nakon što isprobate ovaj proizvod, više nećete koristiti puder!

Jedan od omiljenih beauty brendova na svijetu – Maybelline New York, prije tri tjedna u Zagrebu je predstavio novu Surreal maskaru, ali je lansirao i još proizvoda iz nove linije iz koje smo imali priliku i isprobati novi Maybelline SuperStay Skin Tint.

Riječ je o proizvodu koji je zamjena za puder za lice, a djeluje na isti način. Ovaj skin tint proizvod ujednačava ten kože i prekriva prištiće, mrlje, ožiljke i tamna područja, a na licu izgleda neprimjetno i kao da prirodno imate kožu bez nepravilnosti.


Ova veganska formula napravljena je s vitaminom C koji djeluje na posvjetljivanje kože instantno, ali i nakon nekog vremena korištenja. Formula ovog skin tinta napravljena je tako da bude otporna na znoj, vlagu i blijeđenje te ostaje savršene teksture do 24 sata. Uz to Maybelline SuperStay Skin Tint je dostupan u 18 nijansi.

@glambervcruz

Did you guys know that Maybelline came out with a superstay skint tint?? Its so good 🔥 shade is 129 #newdrugstoremakeup #maybellinesuperstayskintint #superstayskintint #drugstorefoundation #drugstoreskintint #affordableskintint #maybelline

♬ original sound – Amber V Cruz

Influencerice diljem svijeta poludile su za ovim proizvodom, a videi s hashtagom #MaybellineSuperStaySkinTint na TikToku imaju više od milijun pregleda u samo dva tjedna. Razlog zašto influencerice hvale ovaj proizvod je zbog toga što se ne osjeti na licu – nije težak kao što su puderi. Osim toga, ovaj skin tint nije potrebno stavljati u većim količinama, poput pudera, nego se stavlja samo na glavne točke lica – obrazi, brada i čelo.

Idealan je za razmazivanje s prstima jer se tako dobiva još prirodniji izgled, ali ako želite prekriti neke nepravilnosti, izblendajte ga ipak sa beauty blenderom ili četkicom za puder. S obzirom na to da nije potrebno puno proizvoda stavljati na lice, skin tint se lako razmazuje i savršeno stapa s kožom, a nakon njega na lice je moguće s lakoćom staviti rumenilo i bronzer.

@maj.beauty

Brb running to buy in a tan shade for summatimeee ☀️ #maybellinesuperstay #maybellinesuperstayskintint #maybellinesuperstayskintintfoundation #skintintreview #skintintfoundation #drugstoreskintint #drugstoremakeup #newdrugstoremakeup #newmakeup #gotomakeup #musthavemakeup #affordablemakeup #affordablefoundation #makeup #makeupreview #makeupfirstimpression

♬ original sound – MAJ 🖤

Proizvod možemo uskoro očekivati i na policama naših omiljenih drogerija, a za one koji ga žele isprobati odmah mogu ga naručiti putem webshopa Notino po cijeni od 16,80 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0