Iako ne razumijemo uvijek sve tehničke performanse koje određeni uređaj ima, ne znači da nemamo potrebu za kvalitetnim i vizualno lijepim gadgetom. “Digitalne igračke” koje smo izdvojili kao najpopularnije za žene u ovoj godini zapravo su vrhunska tehnološka dostignuća svima dostupna za kupnju, ali i jednostavna za korištenje, jer na kraju je to i najbitnije. Razvoj tehnologije dovodi nas do zaključka da je krajnji korisnik laik koji želi znati upravljati svojim uređajem jednim potezom, a MagMe donosi osam gadgeta koji nam mogu olakšati život, a pritom nam korištenje istog neće biti komplicirano.

Klikom na sliku dođite do željenog predmeta.

iPhone 7 Plus, 769$ apple.com

Najpopularniji mobitel na svijetu koji je službeno prodan u količini od preko milijardu primjeraka, sada je dobio najnoviju i najnapredniju inačicu- iPhone 7 Plus. O novom modelu iPhonea već smo čuli gotovo sve, a najbitnije je istaknuti dvostruku kameru od po 12 MP s f/1.8 otvorom blende i optičkom stabilizacijom slike, 5,5 inčni zaslon te kućište otporno na prašinu i vodu.

gallery-1475786467-iphone7-plus-select-2016HP Sprocket portabilni printer, 129$ hp.com

Odličan portabilni printer kojim se mogu bilo kada i bilo gdje printati slike veličine 2×3“. Osim same mogućnosti printa fotografija, u printer je moguće umetnuti poseban papir koji isprintane sadržaje pretvara u naljepnice. Osim savršene kvalitete i odličnih boja, isprintane fotografije su otporne na vodu i trganje!

hbz-tech-gift-guide-08Bellabeat Leaf, 127€ bellabeat.com

Prva serija Bellabeat Leaf rasprodana je u danu, a ovaj pametni uređaj u kratkom je roku poharao svijet. Radi se o uređaju koji prati životne navike, nadzire tjelesne funkcije i tokom kretanja ali i za vrijeme spavanja. Zahvaljujući Leafu mogu se pratiti kretanje, aktivnosti, količinu potrošenih kalorija, ali i plodne dane, te menstrualni ciklus. Bellabeat Leaf može se nositi kao ogrlica, narukvica ili privjesak i odličan je modni dodatak.

001_e424e74c-1af4-4872-99f9-b25c95506649_grandeQ Designs narukvica za punjenje, 125$ bloomingdales.com

Odličan gadget za sve koji muku muče s praznim mobitelom usred dana, Q Designs narukvica za punjenje mobitela može svaki mobitel napuniti do 60% u roku od sat vremena, a punjenje same narukvice traje do 90 minuta. Narukvica je napravljena od visoko kvalitetnog aluminija, lagana je i izdržljiva, a mogu ju nositi i muškarci i žene s obzirom da dolazi u tri različite veličine.

hbz-tech-gift-guide-02Pryma Bluetooth slušalice, 500$ barneys.com

Luksuzne bežične slušalice, stilizirane talijanskom kožom i ručno izrađene odličan su ženski gadget. Napravljene od rose-gold aluminija, podesive su i iznimno lagane. Iako je cijena nešto viša od uobičajene za bežične slušalice, vrhunski dizajn i kvaliteta  to opravdavaju i čine ove slušalice savršenim poklonom za bolju polovicu.

hbz-tech-gift-guide-07Google Daydream naočale za virtualnu stvarnost, 79$ store.google.com

Odličan gadget koji virtualnu stvarnost omogućuje basic tipu korisnika. Funkcionira na način da se u sam  uređaj umetne smartphone pomoću kojeg se pristupa virtualnoj stvarnosti. Naočale su iznimno lagane i udobne za nošenje, a dolaze u tri boje- svijetlo i tamno sivoj te crvenoj. Uz sam uređaj dolazi i daljinski koji olakšava upravljanje, a po iznimno povoljnoj cijeni od 79$ bit će dostupan za narudžbu od studenog ove godine.

hbz-tech-gift-guide-09Polaroid Snap Instant digitalna kamera, 99$ polaroidsnapcamera.com

Instant digitalna kamera za sve nostalgičare koji su naviknuti u džepu imati mali polaroid, samo sada dolazi u digitalnom obliku. Ima kameru od 10 MP s mogućnošću fotografiranja normalnih, crno-bijelih i vintage fotografija. U kamericu je moguće umetnuti MicroSd karticu željene veličine, a dolazi u 5 boja- crnoj, bijeloj, plavoj ljubičastoj i crvenoj. Ima i mogućnost self-timera, printa fotografije automatski i to u veličini od 2×3“.

hbz-polaroid-snapStelle Audio, zlatni bežični zvučnik, 299$ neimanmarcus.com

Muzika koju puštamo s mobitela može zvučati puno bolje uz ovaj odličan gadget. Stelle Audio bežični zvučnik omogućava premium zvuk od 360 stupnjeva, a može reproducirati glazbu s bilo kojeg uređaja koji ima uključen Bluetooth, no može se spajati i žičano aux kabelom. Sadrži mogućnost glasovnih naredbi, baterija može trajati do 15 sati, a izrađen je od laganog aluminija.

hbz-tech-gift-guide-update-2