@rosebarendsen nosi Bottega Veneta Sardine

Najpopularniji model torbe za proljeće izgleda sjajno u high street i dizajnerskim verzijama!

Street style fotografije s Tjedana mode u Parizu, Milanu, New Yorku i Kopenhagenu potvrdile su da su torbice u obliku polumjeseca, u svim dimenzijama i varijantama, definitivno hit model za nadolazeću sezonu. Podjednako su popularni i high street i dizajnerski modeli, a mi smo izdvojili neke od najljepših koje trenutačno možete kupiti.

@alexisforeman nosi COS model

Što se high street brendova tiče tu definitivno prednjači COS viralan model koji je trenutačno dostupan za kupnju putem službene stranice brenda, ali se već nekoliko puta rasprodao. Ovaj model se posebno sviđa minimalisticama, izrađen je od glatke kože, crossbody siluete, ekstremno je praktičan i stylish, a mnogi ga zbog dizajna stavljaju uz bok The Row modela kojeg obožava Kendall Jenner. U Zari se, pak, model nalik ovom može pronaći u predimenzioniranom obliku.

@r_o_x_a_n_e_ nosi Polene model

Kad su modeli srednje kategorije u pitanju, među najpopularnijim modelima nalazi se onaj s potpisom francuskog brenda Polene, o kojem smo vam nedavno pisali. Njihove torbice slove za luksuz po pristupačnoj cijeni, a ističu se vrhunskim materijalima i zanimljivim dizajnom. Staud, Yuzefi i Cult Gaia također su predstavili modele u obliku polumjeseca koji privlače pažnju.

@rosiehw nosi Isabel Marant torbicu

Dizajnerski brendovi koji trenutačno dominiraju kad su torbice u pitanju u posljednje vrijeme su Bottega Veneta, Loewe i Celine, a upravo su ta tri brenda predstavila i zaobljene siluete koje obožavaju Rosie Huntington-Whiteley, Kaia Gerber i brojne druge celebrity dame. Predvidjeli smo da će Bottega Veneta Sardine torbica biti idući veliki hit tog brenda, a modeli s potpisom Loewea i Celine definitivno ne zaostaju za njome. Među favoritima modnih insajderica koje su prisustvovale revijama na Tjednima mode nalaze se i torbice luksuznih brendova JW Anderson i Khaite.

U nastavku otkrijte najpopularnije torbice u obliku polumjeseca koje trenutačno možete kupiti.

Mango
H&M
Zara
Zara
Polene
Polene Paris
Gucci Aphrodite
Anine Bing
Anine Bing
JW Anderson
JW Anderson
& Other Stories
Celine
Cult Gaia (Zalando)
The Row
The Row
Celine
Khaite
Staud (Net-a-Porter)
Staud (Zalando)
Khaite
Loewe
By Far
Yuzefi
Arket
COS
Loewe
Khaite
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Bottega Veneta
COS

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Zara, Mango, H&M, & Other Stories, Gucci, Zalando, Khaite, The Row, JW Anderson

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0