Najnoviji stilski trik s TikToka je “sendvič outfit”

Navikli smo na TikToku pronalaziti brojne korisne trikove, makeup tutoriale i zabavne videouratke, ali zaljubljenici u modu dolaze na TikTok po inspiraciju za odjeću i stilske trikove. Najnoviji stilski trik za odijevanje vrti se oko pronalaženja savršene kombinacije odjeće korištenjem tehnike koja se zove “sendvič outfit”.

Izraz “sendvič outfit” već je neko vrijeme prisutan među blogerskom zajednicom, ali tek se sada proširio na omiljenu aplikaciju Generacije Z. Koncept je da svaka odjeća treba imati dva komada “kruha” iste boje i nešto različite boje između njih (odnosno, “meso” vaše odjeće). To bi moglo značiti da uskladite boju gornjeg dijela i cipele s parom hlača, kratkih hlača ili suknje druge boje. Možete pokušati spojiti svoju odjeću u sendvič u smislu teksture, tkanine ili proporcija.

@outfit.repeaterr

Pernah denger fashion sandwich rule? #ootdindonesia #fashionheck

♬ original sound – Minimalist.fashion – Ekha | minimalist style

Za početak ćete htjeti odabrati dvije boje, jedna će biti vaš “kruh”, a druga će biti ono što stavljate u sendvič. Na primjer, ako imate crni top, crne cipele i bijele hlače, crna boja je vaš kruh, a bijela je u sredini. Drugim riječima, kada uskladite boju gornjeg i donjeg dijela, potrebno je dodati kontrastnu boju između.

Korisnice TikToka dijele primjere kako koristi stilski trik koji je posebno koristan za slaganje capsule garderobe, ali i za lakše planiranje odjevnih kombinacija. Ovaj trik funkcionira bez napora zato što se fokusira na balansiranje odjeće.

Stavljanje bijelog između dva komada crne boje ili obrnuto jednostavan je način za korištenje ovog trika, ali moguće je tako kombinirati bilo koje dvije boje.

Ljepota sendviča je u tome koliko vam olakšava jutarnje spremanje. Ako kasnite na predavanje ili sastanak, jednostavno odaberite svoje dvije boje i krenite. Svaki capsule ormar trebao bi sadržavati bijele tenisice, klasičnu bijelu majicu i hlače, stoga ih sve spojite i dobit ćete moderan kroj koji ćete sastaviti za manje od minute.

@loveyoumariemuch

the sandwich rule in fashion #styletip #styletips #fashionadvice #styleadvice #stylingadvice #fashiontips #fashiontip #howtostyleclothes

♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] – Elliot Van Coup

“Sendvič outfit” je odličan za svakodnevni look, ali također se može koristiti i za formalnije prigode. Usklađivanje gornje odjeće s cipelama s jednobojnom sredinom je savršena kombinacija.

Na primjer, ako imate bež sako i bež cipele, stavite ih zajedno s malom crnom haljinom ili trapericama i spremni ste. Kombinaciju možete odlično naglasiti i dodavanjem zlatnog nakita i detalja.

@petitelife_incolors

Fashion Sandwich Rule. #fashionrules #fashion101 #fashionadvice #fashiontips #stylingtips #fashionhelp #fashionrule

♬ original sound – Natalia| Fashion Tips

Ovaj stilski trik savršeno se uklapa u quiet luxury trend, odnosno old money estetiku, a često ga možemo vidjeti na it djevojci Sofiji Richie Grainge koja je neokrunjena kraljica tog stila te na britanskom modelu Rosie Huntington-Whiteley.

Osim komada u boji, odlično će se uklopiti i uz traperice, a odlično je i to što svatko u svom ormaru ima komade kojima može složiti ovakvu kombinaciju!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0