Najnoviji filmovi koje smo jedva dočekali

Posljednjih tjedana napokon u kino dvoranama možemo vidjeti filmove koje smo dugo iščekivali. Filmovi kao što su drugi nastavak popularnog filma “Mjesto tišine” ili Marvelova “Crna udovica”, najavljivani su još za prošlu godinu i dugo su čekali svoja svjetla pozornice. U nastavku donosimo najbolje nove filmove koje će ljetne večeri učiniti zanimljivima i napetima.

A QUIET PLACE 2

Horor, 1:37 h, IMDb ocjena: 7,4

Prvi nastavak filma s Emily Blunt i Johnom Krasinskijem zavladao je kino dvoranama i TV ekranima zbog svoje napetosti i jednostavnosti. Nastavak jednako oduševljava, a iako se Krasinski ne pojavljuje (njegov lik umire u prvom nastavku), Blunt je odlično iznijela cijelu radnju filma. Za sve koji žele napetu večer i film bez previše priče a s puno akcije, ovo je najbolji izbor!

 

TOGETHER TOGETHER

Romantična komedija, 1:30 h, IMDb ocjena: 6,6

Romantična komedija koja u fokus stavlja želju muškarca da postane otac. Ed Helms u glavnoj ulozi garantira odličnu kombinaciju smijeha i empatije prema problemima glavnog lika. Kao razvedeni muškarac u srednjim godinama koji ima veliku želju za djecom, odlučuje se na surogat majku. Priča prikazuje neobičan odnos ovih dvoje pojedinaca. Iako na početku ne djeluju kao da si odgovaraju, kroz film razvijaju zanimljivo odnos koji gledatelja vodi kroz gotovo sva raspoloženja.

 

CRUELLA

Obiteljska komedija, 2:14 h, IMDb ocjena: 7,6

Disneyeva obrada poznate zlice pravi je obiteljski film neodoljivom Emmom Stone u glavnoj ulozi. Iako smo je navikli gledati kao pozitivnog lika, Stone odlično utjelovljuje transformaciju iz Estelle u Cruellu. Iako smo prije 25 godine gledali Glen Close u raznim krznenim kreacijama te je Cruella po tome bila poznata, u novoj verziji manje je okrutna. Ovaj film se osim zabavne radnje i odličnih glumaca svakako isplati pogledati i zbog fantastične kostimografije. Inspiraciju za kostime dizajneri su pronašli u kreacijama Alexandera McQueena i Johna Galliana.

 

THE HITMAN’S WIFE BODYGUARD

Akcijska komedija, 1:40 h, IMDb ocjena: 6,3

Akcijska komedija koja je prije dvije godine snimana u Hrvatskoj jedan je od najiščekivanijih filmskih nastavaka. Nakon velikog uspjeha prvog filma, drugi nastavak dolazi s još više akcije i humora. Tijekom cijelog filma gledatelj je okupiran radnjom, a zanimljivo je da je većina radnje koja je u filmu smještena u Italiji, snimljena upravo u Hrvatskoj. Glavne kulise filma čine Rijeka, Zagreb i Rovinj a našim gledateljima će biti zabavno pratiti potjeru po poznatim Riječkim stepenicama ili vidjeti Rovinj kako glumi razne Talijanske gradove poput Portofina. Ryan Reynolds i Samuel Lee Jackson u kombinaciji sa Selmom Hayek dodaju filmu odličnu dinamiku.

 

THE TOMORROW WAR

Sci-fi, 2:18 h, IMDb ocjena: 6,7

Neočekivano dobar znanstveno-fantastični triler čija se radnja fokusira na rat koji se događa u budućnosti, 2051. godine. Chris Pratt glumi bivšeg vojnika koji od nevažnog pojedinca postaje ključna osoba za spas čovječanstva. Dolaskom ljudi iz budućnosti koji pozivaju na pridruživanje budućem ratu kako bi imali veće šanse protiv vanzemaljskih protivnika, čovječanstvo kreće s putovanjem u budućnost i borbom u ratu koji još nije došao. Ovaj napeti film podsjeća na kombinaciju filmova “Na rubu budućnosti” i “Interstellar”, a osim akcijskih, ima i obiteljskih i dirljivih trenutaka.

 

BLACK WIDOW

Akcijska avantura, 2:13 h, IMDb ocjena: 7,0

Nakon više od 14 mjeseci čekanja, Scarlett Johansson u ulozi Crne udovice se napokon pojavila na velikim i malim platnima. Radnja je smještena između radnji filma “Captain America: Civil War” i “Avengers: Infinity War” i zadire u povijest zloglasnog Red Rooma i pojave crnih udovica. Iako se radi o akcijskoj avanturi, ovaj film je obiteljskog karaktera. U ostalim ulogama nalaze se Rachel Weisz, David Harbour i Florence Pugh.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IMDb

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0