Najljepše veste iz high street ponude

Iako su već prošli tjedni otkako smo dočekali kalendarsku jesen, svejedno su nas ovih dana iznenadile niske temperature te smo morali posegnuti za vestama. Međutim, prilikom promjene ljetne i jesenske garderobe (krivi smo, napravili smo je tek sad) otkrili smo kako nemamo pouzdanog pletiva, onog kojeg možemo “nabaciti” na sebe u svakoj prigodi i imati garanciju da ćemo biti odlično odjeveni, s čime ga god iskombiniramo te da se nećemo “smrznuti”.

Mango

Zato smo se odmah dali u potragu za trendovskim pletivom i u to u high street kolekcijama. Naime, u posljednjih nekoliko sezona se i takvi, pristupačniji brendovi, sve više okreću kvalitetnijim, prirodnim materijalima poput kašmira i vune te je pletivo koje se može pronaći u njihovoj ponudi dugovječno i izgledom očarava.

Cos

Tijekom istraživanje ovogodišnje ponude pletiva u high street dućanima otkrili smo nekoliko vladajućih mikro trendova, kad su puloveri i kardigani u pitanju. Prije svega, u ponudi švedskih marki & Other Stories i H&M ističu se otmjeni kardigani koje krasi gumbe zlatnog sjaja te džepići, a koji s lakoćom mogu zamijeniti sakoe od buklea.

Mango

Ponuda high street brendova prepuna je i komada s prugicama – malo posebniji prugasti pulover možete pronaći u jesenskoj kolekciji marke Cos, ali i komada s kragnama poput onog tamnozelenog modela kojeg smo pronašli u Zari.

Sezane

Što se ponude boja pak tiče i dalje dominiraju modeli u neutralnim nijansama, a pravi statement komadi mogu se pronaći u ponudi modne marke Mango koja je ove jeseni stavila naglasak na kontrast crne i bijele. Ako baš ne možete odoljeti kupnji neke boje, preporučujemo da odaberete vječnu tamnoplavu ili, pak, jarkoplavu boju koja je pravi hit u kolekciji francuskog brenda Sezane. U nastavku otkrijte najljepše veste iz aktualne high street ponude.

Mango
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Cos
Cos
Zara
Zara
Sezane
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M

Fotografije: H&M, & Other Stories, Cos, Zara, Mango, Sezane

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0