Cult Gaia

Najljepše torbice za svečana događanja iz high street i dizajnerske ponude

Svečana događanja u punom su jeku, a uz idealnu haljinu, cipele i nakit, neizostavan detalj koji će upotpuniti vaš izgled je svečana torbica. Bez obzira na to jeste li ljubiteljica pristupačnije, high street mode ili luksuznog, high-end dizajna, za vas smo izdvojili najljepše torbice koje ćete nositi sa stilom tijekom cijele godine.

High street brendovi kao što su Zara i Mango nude širok izbor svečanih torbica koje su u skladu s modnim trendovima. Ove torbice su savršene za one koji žele izgledati chic bez trošenja ogromne svote novca. Među popularnim materijalima u ovoj sezoni ističu se saten, kristalići i metalni detalji, koji dodaju glamur svakom outfitu. Takve torbice su atraktivne, ali i nosive, što znači da ih možete nositi i na manje formalne događaje, kao i na one najposebnije.

S druge strane, high-end brendovi poput kuća Bottega Veneta i Saint Laurent nude torbice koje su istinski luksuzni komadi. Ove torbice često su, zato, izrađene od vrhunskih materijala poput mekane glatke i brušene kože te su ukrašene prepoznatljivim logotipima i detaljima koji odišu elegancijom. Investicija u ovakvu torbicu nije samo pitanje trenutačne mode, već i dugoročnog stila i kvalitete. Ove torbice su svevremenski komadi koje možete nositi godinama, a često se prenose s koljena na koljeno.

Svečane torbice su ključni modni dodatak koji može transformirati vaš izgled. Bez obzira odlučite li se za high street ili dizajnersku verziju, najvažnije je da se osjećate samouvjereno i elegantno. Modni dodatak it djevojaka ove sezone je bez sumnje sofisticirani clutch, a među našim favoritima zasigurno ćete pronaći idealan model za sebe.

@zaraanne19

I got the viral pearl clutch 🥹🤍 the perfect summer bag! @Mango #mangohaul #mangonewin

♬ It is perfect – KACHOW⚡️

U nastavku smo izdvojili najljepše torbice za svečana događanja iz aktualne high street i dizajnerske ponude.

Magda Butrym, 1835 eura
JW PEI, 140 eura
JW PEI, 180 eura
Cult Gaia, 490 eura
Cult Gaia, 430 eura
Cult Gaia, 650 eura
Cult Gaia, 490 eura
Bottega Venta, 3500 eura
Saint Laurent, 750 eura
Themoire, 259 eura
Zara 22,95 eura
Zara 39,95 eura
Burberry, 2190 eura
L’Alingi, 604 eura
Jimmy Choo, 1095 eura
Jimmy Choo, 3795 eura
Toteme, 790 eura
Demellier, 545 eura
Demellier, 495 eura
Manolo Blahnik, 1625 eura
Bottega Veneta, 2100 eura

 

Savette, 1650 eura
Mango, 49,99 eura
Mango, 39,99 eura
Mango, 49,99 eura
Mango, 110 eura
Benedetta Bruzzichesž, 865 eura (Net-a-Porter)
Saint Laurent, 1590 eura (Net-a-Porter)
Gabriela Hearst, 1150 eura (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Cult Gaia, Zara, Farfetch, Mytheresa, Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0