Najbrži put do brončanog tena

Ako vas je ikada bilo strah proizvoda za samotamnjenje, onda je ovo jedinstvena prilika da ih isprobate (#stayhome).
Iako su u prošlosti imali lošu reputaciju i svatko ima barem jednu frendicu koja je u nekom trenutku izgledala poput naranče, u današnje vrijeme imamo toliki izbor proizvoda, sprejeva, krema, pjena i tekućina da je teško odabrati favorita!

Ono što svakako trebate napraviti ako se odlučite na kupnju proizvoda za samotamnjenje je kupiti ili posjedovati dobar piling za tijelo.
Piling cijelog tijela, s posebnim naglaskom na koljenima, skočnom zglobu, laktovima i prstima obavite 24 sata prije no što krenete s procesom, a nakon pilinga dobro hidratizirajte kožu.
Evo našeg izbora najboljih proizvoda s kojima je najteže pogriješiti, a super su lagani za nanošenje!

St.Moritz Advanced Pro Formula 5in1 Tanning Mousse

Pjenasta kompaktna pjena, lako se razmazuje, a boja koju možete očekivati izrazito je realna, bez primisli narančastih podtonova. Dugo ostaje na koži, a ako želite malo pojačati dojam, proizvod se odlično ponaša i ne ostavlja crte i grube prijelaze boje.

Isle of Paradise Self Tanning Water

Ako želite potpuno prirodni, blago vidljivi rezultat, tek toliko da izgledate kao da vas je sunce dotaknulo, onda je ovo proizvod za vas. Self Tanning vodica sadrži pigmente za colour correcting kako bi se u potpunosti prilagodila boji tena.

That’so On The Go Dark Hemp

Sprej za samotamnjenje s dvostrukim efektom, osim što trenutno omogućuje prirodan brončani efekt, također djeluje i protiv starenja kože. Obogaćen je konopljinom vodom, te hrani kožu, a boja traje do četiri dana.

Tan-Luxe The Body Illuminating Tan Drops

Najlakši način za postizanje ne toliko preplanulog, ali brončanog i zdravog izgleda su upravo ove kapljice koje se dodaju u kremu za tijelo. Ovisno o željenom rezultatu dozirat ćete broj kapljica.

Bondi Sands Self Tan Foam

Ako vam treba malo jača doza osunčanosti, Bondi Sands Tan Foam u nijansi Dark je vaš novi prijatelj. Obogaćen aloe verom i s mirisom kokosa pruža ravnomjernu boju kao da ste bili u salonu.

St. Tropez Self Tan Purity Body Water Mousse

Jedan od najlakših proizvoda za nanošenje, koji se u dodiru s kožom iz vodenaste teksture pretvara u pjenastu ujedno je i jedan od najjednostavnijih za korištenje jer čim se osuši na koži možete se obući – ne ostavlja nikakve tragove na odjeći!

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0