Victoria Beckam

Najbolji lookovi s revija u Milanu i Parizu

Sutra je službeni kraj modnog mjeseca koji je, kao i svake godine, bio uzbudljiv i donio osvježenje u modnu industriju. Pisali smo o povratku kuće Balenciaga na Tjedan mode u Parizu, nakon skandala, kao i o revijama brendova Saint Laurent i Prada koje su bile zaista fantastične, a sada smo vam odlučili skrenuti pozornost na neke od najboljih lookova koje smo uočili na pistama Milana i Pariza za sezonu jesen/zima 2023. godine.

Bally

Modna marka Off-White predstavila je nešto sofisticiraniju sliku svoje žene, dok je Kim Jones, kreativni direktor talijanske kuće Fendi, uspješno pomiješao edgy elemente s elegancijom. U tome je uspio i Rhuigi Villaseñor, glavni dizajner brenda Bally, a revija je zaista skrenula pozornost na ovaj brend i učinila ga jednim od najuzbudljivijih u industriji. Osim Ballyja jasno je i da se definitivno treba pratiti modnu kuću Ferragamo čija je revija, pod kreativnom palicom Maximiliana Davisa, bila jedna od najhvaljenijih u Milanu. Ta su dva, pomalo zastarjela brenda, dobila novu snagu i energiju kroz imenovanje novih kreativnih direktora koji su svojim komadima uspjeli zainteresirati struku i privući nove kupce.

Gucci

Sa zanimanjem se iščekivala i Gucci revija na kojoj je debitantsku kolekciju za taj brend predstavio novi kreativni direktor Sabato de Sarno. Za razliku od maksimalizma bivšeg kreativnog direktora, Gucci je sada pročišćen, vidljivi su elementi iz ere Toma Forda kad je radio u toj kući i više odgovara elegantnim ljubiteljicama mode, iako su mnogi obožavatelji brenda prigovorili jednostavnosti kolekcije.

Schiaparelli

No, ako negdje detalja nije nedostajalo onda su to revije brendova Schiaparelli i Bottega Veneta koje su nas svaka na svoj način oduševile. Nema premca kožnatim haljinama, čizmama i torbama vrhunske izrade brenda Bottega Veneta, dok je Schiaparelli detaljima na haljinama, torbama i kaputima pomeo konkurenciju.

The Row

Slojevitost i elegancija bile su glavne značajke revija brendova Hermès i The Row, a komadi predstavljeni na pisti zaista su esencijalni u ormaru svake žene. Iako smo na društvenim mrežama vidjeli možda najviše lookova podijeljenih s te dvije revije, ipak je modna kuća Loewe zacementirala status jednog od najpopularnijih brendova današnjice. U nastavku pogledajte lookove koje smo izdvojili.

BallyBallyBottega VenetaBottega VenetaBottega VenetaBottega VenetaChloeCoperniCoperniFendiFendiFendiFerragamoFerragamoFerragamoGiambatista ValliGivenchyGucciMax MaraMax MaraOff-WhiteThe RowThe RowSchiaparelliSchiaparelliSchiaparelliValentinoValentinoValentinoValentinoHermesHermesIsabel MarantIsabel MarantIsabel MarantLoeweLoeweLoeweLoeweLoeweLoeweVictoria Beckhamvb2Victoria BeckhamVictoria BeckhamVictoria BeckhamLouis Vuitton

Fotografije: Kendam.com

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0