@sophia_vanbragt

Najbolje široke traperice koje možete uloviti ove sezone!

Devedesete su stilska inspiracija brojnim dizajnerima i trendsetericama već sezonama, a sve se više komada koji su bili popularnim u tom desetljeću, ali i početkom milenija, rekreira na moderan način. Među komadima koji su tad bili popularni, a traženi su i danas nalaze se ekstra široke, baggy traperice, izrađene od 100-postotnog pamuka.

@sophia_vanbragt

found the perfect fit for baggy pants!! Run girliessss! #foryou #trendy #pants #ootd #outfit #outfitinspo #fashion #fashiontiktok #inspo #inspiration #style #styleinspo #hm

♬ family affair – JÆ

Upravo smo takav model pronašli u H&M kolekciji, koji se ističe širokom siluetom, ali i kvalitetnim materijalom, odnosno 100-postotnim pamukom koji nije rastezljiv, ali se s nošenjem omekšava i prilagođava tijelu. Široke nogavice još su dodatno naglašene s pomalo spuštenim strukom i širokim gornjim dijelom, između struka i bokova, dok se pri dnu još uvijek šire.

Tanki remen od materijala funkcionalan je detalj, a ako želite postići oversized izgled, preporučujemo da uzmete broj veći od onog koji uobičajeno nosite. Nogavice se šire pri dnu, a ekstra dugačak kroj dizajniran je da pada na stopala i ostane loose. S obzirom na to da su nogavice jako dugačke, rubove možete i okrenuti, a time ćete dobiti i drugačiji look traperica.

Model sive boje izrađen od pamuka može se iskombinirati s predimenizoniranim puloverom ili, pak, bijelom potkošuljom i crnim sakoom. Traperice 90s Baggy Regular Jeans dostupne su za kupnju putem H&M webshopa, u veličinama od 32 do 46, po cijeni od 40,99 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0