Na TikToku smo otkrili brend koji kreira neodoljive naušnice

Otkrivanje manjih modnih brendova nešto je u čemu najviše uživamo jer se radi o pojedincima koji u brzo rastućoj industriji, svojom pričom pokušavaju donijeti nešto novo i jedinstveno. Takve priče danas najčešće otkrivamo na društvenim mrežama, platformama koje su najbolji alat komunikacije za promociju novih priča. No, to nije jednostavno i potrebno je istaknuti se među masom, a ona kojoj to uspijeva je kreativka Liz Fox Roseberry koja stvara prekrasne naušnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liz Fox Roseberry (@lizfoxroseberry)

Liz Fox Roseberry inspirirana je strašću za kreativnošću i ljubavi prema izradi nakita. Sve je započelo tako što je na društvenoj mreži TikTok počela dijeliti svoj dizajn nakita (@foxcraftcustom) i nakon brojnih upita za kupnju njezinih naušnica, odlučila ih je početi izrađivati i pokrenuti vlastiti brend.

@foxcraftcustom

Ahh! this was so fun to put together… #handmadeearrings #lizfoxroseberryshop #foxcraftcustom #packingorders #earringslovers #earringstyle

♬ original sound – Liz Fox Roseberry

Ono zbog čega društvene mreže još poznaju ovu dizajnericu je njezino vjenčanje na kojem je odjenula haute couture vjenčanicu francuske kuće Schiaparelli, a sve zato što je njezin brat, slavni dizajner kuće Daniel Roseberry koji kreira neke od najimpozantnijih kreacija današnje visoke mode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liz Fox Roseberry (@lizfoxroseberry)

Njezin je rad specijaliziran za izradu zapanjujućih naušnica koje su savršene za svaku priliku, od klasičnog i elegantnog, do otkačenog i zabavnog, radi se o ručno izrađenim predmetima koji će zasigurno privući pozornost i ostaviti dojam. Kako i sama dizajnerica na svojim društvenim mrežama navodi, smatra da je izrada nakita oblik umjetnosti koji bi trebao biti dostupan svima, stoga osim što prodaje svoje kreacije, nudi i poduke za izradu nakita za one koji žele učiti.

Ono što je također specifično za ovu kreativku je to što smatra da se naušnice ne moraju slagati; uživa u slobodi miješanja i usklađivanja različitih stilova, oblika i boja za stvaranje jedinstvenog izgleda. Mnogi predmeti nakita ovog brenda mogu se nositi pojedinačno, u paru ili kombinirati, dajući beskrajne mogućnosti za stvaranje jedinstvenog stila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liz Fox Roseberry (@lizfoxroseberry)

Osim klasičnijih komada koje smo pronašli u asortimanu brenda, ono što nas se dojmilo, a ono što je prema recenzijama brojnih korisnika pri samom vrhu, su naušnice koje izgledaju poput oka ili one u obliku malih trešanja. Zaigrane kreacije ono su što izdvaja ovaj brend od brojnih drugih, no pristup klasičnim komadima naušnica također je nešto zbog čega ova kreativka nastavlja nizati uspjehe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liz Fox Roseberry (@lizfoxroseberry)

U konačnici, nakit je izraz individualnosti i osobnog stila i upravo je zato predanost stvaranju lijepih, zabavnih i jedinstvenih komada nit vodilja ove kreativke. Svi prekrasni komadi brenda ove kreativke dostupni su za kupnju na platformi Etsy – doista se radi o pristupačnim cijenama prekrasnih kreacija, stoga predlažemo da istražite cijelu ponudu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@lizfoxroseberry) 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0