Na Netflix uskoro stiže napeti psihološki triler s Juliom Roberts i Ethanom Hawkeom

Uskoro počinje sezona gledanja filmova pod dekicom, a ususret tome Netflix je pripremio pregršt novih, uzbudljivih i napetih naslova. Jedan od njih je i film “Leave The World Behind”, napeti psihološki triler sa zvjezdanom glumačkom postavom koju čine Julia Roberts, Mahershala Ali , između ostalih.

Novi teaser za film redatelja Sam Esmaila koji je predstavljen jučer prenosi apokaliptičnu i pomalo uznemirujuću te veoma napetu atmosferu zbog čega nas je odmah zaintrigirao. Radnja filma vrti se oko dvije obitelji koje se bore za preživljavanje usred neobjašnjivog blackouta. No, ono što im postaje jasnije kako vrijeme odmiče je činjenica da se više ništa neće vratiti u normalu.
Amanda i Clay Sanford, koje tumače Julia Roberts i Ethan Hawke, unajmljuju luksuznu kuću za vikend sa svojom djecom, Archiejem (Charlie Evans) i Rose (Farrah Mackenzie). Njihova idila ubrzo postaje narušena kad u gluho doba noći na njihova vrata stignu G.H. Scott, kojeg tumači Mahershala Ali i njegova kći Ruth (Myha’la Herrold). Oni im otkrivaju vijest o tajanstvenom kibernetičkom napadu i traže utočište u kući za koju tvrde da je njihova. Dvije obitelji u iščekivanju su prijeteće katastrofe koja iz minute u minutu postaje sve strašnija, tjerajući sve da se pomire sa svojom ulogom u svijetu koji se urušava.
Film iz Netflix radionice adaptacija je bestseller romana iz 202o. godine autora Rumaana Alama koji je izvršni producent filma, uz Baracka i Michelle Obamu, Toniju Davis, Daniela M. Stillmana i Nicka Krishnamurthyja. Uz Oskarovce i holivudske velikane Roberts i Alija te Hawkea, u filmu se pojavljuje i Kevin Bacon, a ovaj napeti triler stiže na streaming platformu Netlix 8. prosinca. Obavezno ga stavite na svoju watch listu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Netflix

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0