Na Netflix stigao dokumentarac o J.Lo

Halftime je Netflixov dokumentarni film kojeg vjerujemo da će gledati i oni koji baš i ne vole ovu formu narativa. Naime, ipak je glavna zvijezda Jennifer Lopez, s fokusom priče na njen spektakularan nastup na poluvremenu Super Bowla. Dokumentarac slavi lik i djelo ove poznate pjevačice i glumice, što je čak neke kritičare i malo zasmetalo jer tvrde da ne može biti realna slika stvari s obzirom na njezinu veliku kontrolu sadržaja samog dokumentarca.

No kako god, nama se svejedno čini idealnim za pogledati, poglavito jer se bavi i temom što je za nju značilo živjeti pod budnim okom javnosti. U dokumentarcu Lopez priznaje da je radi prezentacije sebe u medijima patila od niskog samopoštovanja, te iskreno progovara o tom problemu.

S jedne strane pršte pozitivni komentari kritičara, koji kažu da je J.Lo svakako ikona našeg doba, te je se prikazuje upravo takvom kakva je, no s druge strane neki novinari su ipak stali na kočnicu i rekli da je ovo još jedan u nizu “laganih” dokumentaraca koje ćete možda željeti pogledati, no neće vas držati napetima do samog kraja. Kako bilo, mi ga još nismo pogledali, no svakako hoćemo ovih dana!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0