Na Hvaru se uskoro otvara novi hotel, evo kako će izgledati!

Prvi hotel pod novim Valamarovim lifestyle brendom HVAR [PLACESHOTEL] u Starom Gradu na Hvaru će prema sadašnjim planovima primiti prve goste u subotu 21. svibnja, a točno 50 dana prije otvaranja hotela – 1. travnja od 18 do 19:30 sati – Valamar će na terasi samog hotela ugostiti DJ-eve čiji će nastup biti uživo streaman na Valamarovom YouTube kanalu i Facebook stranici.

DJ-evi Yakka i dvojac Grabber & Dobrilla gledateljima će kroz pomno složene house setove prenijeti atmosferu boravka u HVAR [PLACESHOTEL], a za sve koji će pratiti live stream event i koji ovo ljeto žele provesti na poznatom party otoku Valamar je pripremio posebno iznenađenje u sklopu [PLACESDJSET] na ranije navedenim linkovima.

[PLACES] by Valamar novi je koncept hotela za moderne putnike koji traže slobodu izbora i vibrantan mediteranski odmor uz samo more, u objektima jedinstvenima po tome što gosta upoznaju s destinacijom na dosad neviđen način, uz puno poštovanje prema prirodi i okruženju. Nigdje se tako istinski i spontano ne upoznaju lokalne tajne i cijenjeni mediteranski lifestyle destinacija kao u [PLACES] hotelima.

Ako od odmora očekujete slobodu odabira i balansirani miks dobre zabave, druženja i dokolice koje nudimo uz koktele i dobru glazbu na Places bazenima i barovima, ali i punjenje baterija kroz nova iskustva, aktivnosti, svježinu prirode i izbor sezonskih namirnica unutar cjelodnevne [PLACES] 24/7 ponude mediteranskih jela i pića, uvijek uz maksimalnu udobnost soba i poštivanje načela ekoodrživosti – ovaj hotel je mjesto za vas i najzabavniji, najslobodniji i najautentičniji način da postanete jedno s mediteranskom destinacijom.

Novi Valamarov lifestyle brend [PLACES] u fokus stavlja jedinstveni doživljaj i autentičnu uslugu, odnosno interpretira ono što je najvrijednije u destinaciji i na taj način se obraća modernim putnicima, prvenstveno milenijalcima, koji posebno vrednuju jedinstvena iskustva, susrete s ljudima sa sličnim afinitetima, prirodne namirnice i jela, te očuvanje prirode i ekološku održivost. Više o [PLACES] by Valamar brendu, kao i o samom HVAR [PLACESHOTEL] možete pronaći na linku.

Fotografije: Valamar

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0