Glamping je u posljednje vrijeme postao popularan pojam i na prvu je jasno zašto- čak i ljudi koji ne podnose sve što priroda sa sobom nosi (čitaj kukce, toplinu, zemlju,…) žele pobjeći u prirodu! Tako je osmišljen koncept glamuroznog kampa, odnosno udobnog i finog oblika boravka u prirodi.

Cijene noćenja u ovakvom obliku smještaja kod nas koštaju prosječno i po nekoliko stotina eura, a za one koji žele u ovakvom tipu odmora provesti više od nekoliko dana godišnje, donosimo najbolje rješenje- glamping gdje poželite.

Amazon nas u zadnje vrijeme sve češće oduševljava svojim bogatim asortimanom, ovog puta u ponudi ima vrtnu kupolu koja može imati i funkciju sjenice, ali i staklenika.

Ova investicija u svoj vrt i odmor iznimno je isplativa zato što možete imati glamping svaki dan kroz cijelu godinu (i zimi), a kupolu je moguće i seliti.

“Kupili smo jedan Garden Dome Igloo nakon što smo otišli u hotel Watergate i iznajmili jedan od njihovih iglua za noćenje. Prošle godine smo je postavili u našem dvorištu u DC-u, a ove godine smo ga upravo preselili u dvorište u Williamsburgu. Prvi put je potrebno vremena, možda manje od 2 sata. Drugi put je bilo gotovo za manje od 30 minuta. Apsolutno volimo zimu!”- review kupca

Iglu ili kupola je napravljena od materijala za recikliranje, a tokom zimskih mjeseci je potrebno 40% manje topline ako je koristite kao staklenik, upravo zbog oblika kupole koji je pomaže zagrijati.

Ovu oazu mira moguće je naručiti po cijeni od 1100 $ putem stranice amazon.com.