Nivea predstavila inovativnu liniju uz koju ujednačen ten nije san

Ujednačen ten smatra se oličenjem dobrog izgleda. Upravo iz tog razloga mnogim ženama pigmentacijske mrlje predstavljaju veliki problem kojeg svakodnevno pokušavaju prikriti šminkom i posvijetliti na razne načine. Baš su zato stručnjaci brenda Nivea krenuli su u potragu za aktivnom tvari koja će na najprirodniji mogući način ujednačiti ten.

Nakon 10 godina istraživanja i 50 tisuća testiranih sastojka, pronašli su revolucionarno otkriće uz koje pigmentacijske mrlje nestaju – patentirani sastojak LUMINOS 630 koji predstavlja nova linija za njegu kože Nivea Cellular LUMINOS 630®. Priuštite svojoj koži najučinkovitiji tretman protiv pigmentacijskih mrlja i spriječite nastanak novih uz novitete iz linije – serum i dnevni fluid sa SPF 50. Zahvaljujući patentiranoj aktivnoj tvari LUMINOS 630®, pri redovitoj upotrebi ovih proizvoda ten postaje ujednačeniji i blistaviji, a intenzitet mrlja smanjuje se za 50 posto u osam tjedana.

Nivea Cellular LUMINOS 630® intenzivni serum djeluje protiv nastajanja tri vrste pigmentacijskih mrlja – onih izazvanih sunčevom svjetlošću, uzrokovanih trudnoćom ili menopauzom te protiv staračkih pjega. Nakon samo četiri tjedna svakodnevne upotrebe, pigmentacijske mrlje postat će vidljivo svjetlije dok će se nakon osam tjedana njihov smanjiti čak za 50 posto. Inovativna formula seruma osim aktivne tvari LUMINOS 630® sadrži i vitamin E te hijaluronsku kiselinu koja potiče aktivnost stanica te ih potiče na proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline.

Savršena dopuna intenzivnom serumu koja će upotpuniti vaš ritual njege protiv pigmentacijskih mrlja je matirajući Nivea Cellular LUMINOS 630® fluid za dnevnu njegu kože sa SPF-om 50. Njegova iznimno lagana formula s LUMINOS 630® obogaćena je hijaluronskom kiselinom i vitaminom E, a ujedno sadrži i zaštitu od UVA i UVB zračenja. Ovaj učinkoviti fluid osim što suzbija postojeće mrlje i sprječava stvaranje novih, štiti vašu kožu od preranog starenja izlaganjem sunčevoj svjetlosti te pruža koži potrebnu hidrataciju.

Snaga intenzivnog seruma protiv pigmentacijskih mrlja laganae je teksture i brzo se upija, sadrži LUMINOS 630® sadrži, vitamin E i hijaluronsku kiselinu te čini vašu kožu ujednačenom i blistavom nakon samo četiri tjedna uporabe. A uz dnevni fluid s SPF-om 50 možete zaustaviti dodatno tamnjenje postojećih i spriječiti stvaranje novih pigmentacijskih mrlja, a osim toga će učiniti kožu zategnutom i glatkom, omogućit ujednačen ten i prirodni sjaj na licu. Proizvodi su dostupni za kupnju na hrvatskom tržištu i to po preporučenoj cijeni od 184,90 za intenzivan serum te 169,90 kune za fluid.

Fotografije: PR, Instagram (@jankapolliani)

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0