Mojati: narukvice s motivom grada

Jelka Margarita Bogdanić i Ira Pećarević najbolje su prijateljice, imaju slične interese i hobije, obožavaju smišljati nove poklone za svoje prijatelje, a od nedavno imaju i zajednički brend- Mojati narukvice.

Sve je počelo službenim natječajem za novi suvenir Grada Zagreba na kojem su po prvi puta sve svoje ideje pretvorile u nešto opipljivo i time osvojile žiri.

“Prije dva mjeseca saznale  smo da je raspisan natječaj ‘Piece of Zagreb’ -tražili su izradu novih suvenira grada Zagreba, pomislile smo savršena prilika- radi se o Zagrebu u kojeg smo obje zaljubljene i radi se o našem hobiju! Tako su nastale naše narukvice i kutijica za začine kojima se jako ponosimo.” – kaže Ira Pećarević 

Interes za narukvice je brzo porastao, no one i dalje nisu imale pojma o vizualnom identitetu proizvoda koje stvaraju. Smišljanje imena nikako nije urodilo plodom, pa je tako uz pomoć prijatelja i asocijacija nastalo zanimljivo ime koje se sastoji od francuske riječi moitié (pola) – Mojati.

Iako su tek krenule, inbox im je sve puniji upita o ovim zanimljivim narukvicama koje na sebi nose motive licitarskog srca. Mojati možete pratiti na službenoj Instagram stranici te ih tim putem i direktno kontaktirati.