Moggly – vaze koje želimo imati u svojem domu!

Instagram smatramo predivnim mjestom prepunim inspiracije na kojem najčešće pronalazimo nove brendove, i u to u svim kategorijama, od mode preko beautyja pa sve do onih koji izrađuju detalje za dom. Baš smo tako došli i do otkačenih vaza s potpisom australskog brenda Moggly koje smo odmah poželjeli imati!

Riječ je o ručno rađenim i ručno oslikanim vazama koje u svojem ateljeu kreira australska umjetnica. Iako je njezina primarna starst stvaranje likovnih djela i grafika, odlučila je dio svoje kreativnosti usmjeriti i na oslikavanje uporabnih predmeta, a prva su na tapetu došla – ogledala! Iako je svaki komad koji izrađuje uistinu poseban, ipak su vaze one koje su osvojile svjetsku publiku na Instagramu i zbog kojih je na svoju službenu stranicu morala uvrstiti napomenu da sama sve oslikava te brže nego što sad radi ne može i zamolila sve ljubitelje njezinih djela za strpljenje.

Nesporno je da ulaže velik trud u svoje radove te joj obrada i oslikavanje oduzimaju puno vremena (vaze su ručno rađene, ali ih ne radi vlasnica brenda Moggly već im samo udiše novi život), ali je konačan rezultat fantastičan. Nama su za oko zapele vaze koje su ukrašene kvadratićima u boji, a dostupne su u nekoliko različitih dimenzija. Model “Vase 2” atraktivan je zbog ručki i zaobljene forme, cijena mu iznosi 120 australskih dolara, a može se birati boja u kojoj će biti izrađen uzorak.

Isto vrijedi i za druga dva modela – “Grande” i “Petite”, čije su cijene 120, odnosno 95 australskih dolara, a koji se ističu posebnom teksturom, za razliku od prethodno navedenog modela koji je glatki. Dostupan je shipping po cijelom svijetu pa se Moggly vaze mogu naručiti i u Hrvatsku jedino što se morate naoružati strpljenjem – trenutačno su svi dostupni modeli sold out! Otkačenu ponudu ovog brenda možete pogledati na njihovoj službenoj stranici.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Moggly.me, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0