Modus Design Shop u Laubi predstavlja danski Muuto

Savršenstvo skandinavskog dizajna bliže nam je no ikad. Danski brend Muuto odraz je novog pogleda i nove perspektive dizajna, a želite li udahnuti dašak njegove promišljene estetike i funkcionalnosti, svakako trebate posjetiti Tjedan dizajna koji počinje danas u zagrebačkoj Laubi i traje sve do 8. svibnja.

Ukorijenjena skandinavska tradicija i iskrena ekspresija brenda Muuto svog sugovornika odavno je našla u Modus Design Shopu sa zagrebačkom adresom. U svoju dizajnersku obitelj, Muuto uključuje dizajnere s jakim kreativnim habitusom, talente čija stvaralačka strast zaokružuje poseban “muuto” pogled na svijet.fiber-chair_7070_woodlamp--lifestyle---mouseoverU novom Modusovom postavu naglašen je Muutov namještaj, a posebno mjesto ima jedinstveni Fiber Chair, stolac koji je dizajnirao poznati dizajnerski dvojac Iskos-Berlin iz Kopenhagena. Ovi dizajneri su posvetili više od dvije godine istraživanju optimalnog materijala, traženju novog savršenog omjera drvenih vlakana. Finalni model svoju zadnju izvedbu doživio je kroz kvalitetni izdržljivi bio-materijal koji je odmah postao poželjan u privatnim i javnim prostorima. Fiber Chair dolazi u nekoliko zanimljivih boja, s metalnim ili drvenim dodacima, a sve ovisi o ukusu i potrebama naručitelja.

Kao Muutov ambasador, Modus sudjeluje na tjednu Dizajna u Laubi i to u sklopu Nordijske kuće, gdje će publika imati prilike još se bolje upoznati s izborom Skandinavskog dizajna.

Želite li ne propustiti ovu prekrasnu skandinavsku priču u srcu Zagreba, svakako biste trebali posjetiti Laubu.modus

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0