Lana Puljić

Modni brend Lokomotiva spektakularnom revijom obilježio 10 godina stvaranja!

Modna marka Lokomotiva je sjajnom revijom i retrospektivnom izložbom u zagrebačkom klubu Peti kupe proslavila deset godina stvaranja. Lana Puljić, vlasnica i dizajnerica brenda, na proslavi je prikazala svu različitost i eklektičnost Lokomotive. Izložba je prikazala najvažnije trenutke desetogodišnjeg stvaranja i Lokomotivine prepoznatljive komade, dok je hommage revija odala počast različitim smjerovima dizajna koje Lokomotiva implementira i pritom na novi nivo podigla reinterpretirane bezvremenske komade.

Lidija Lešić

Proslava desete obljetnice privukla je brojne ljubiteljice i ljubitelje Lokomotivine estetike. Među okupljenima su bili Mia Kovačić, Ida Prester, Lidija Lešić, Karla Zelić, Nina Mia Čikeš, Saša Joka, Boris Banović, modni duo Twins – Damir Begović i Domagoj Štimac i mnogi drugi.

Lana Puljić
Lokomotivino putovanje

Prije revije posjetitelji su uživali u modnom putovanju kroz vrijeme: projekciji najvažnijih trenutaka Lokomotive, kao i u šetnji kroz izložbeni prostor s kultnim komadima. Među ostalim prikazana je i Lokomotivina kolekcija na Tjednu mode u Milanu te glumica Tihana Lazović u Lokomotivinom stylingu na filmskom festivalu u Veneciji koji je prema ocjeni Voguea bio jedan od najboljih. Prikazane su i neke od Lokomotivinih suradnji poput nakita za Lokomotivinu kolekciju koju je dizajnirala s Majom Miletić i pregače za slastičarnicu Neka jedu kolače.

Spoj nespojivog, uz dozu romantike

Modna revija je na pistu iznijela strast koju Puljić od samih početaka brenda unosi u Lokomotivu. Ovaj svojevrsni hommage desetljeću stvaranja prikazao je različite smjerove dizajna koje je Lokomotiva implementirala kroz vrijeme. Kolekcija je spoj naoko nespojive estetike i senzibiliteta, bezvremenska, istovremeno moderna i ekstravagantna. Kroz reviju su provučene sve inspiracije modne dizajnerice, a svaki komad u sebi sadrži neki prepoznatljivi Lokomotivin element i svaki je nosiv, a opet ekstravagantan.

Lokomotiva revija 26Lokomotiva revija 27Lokomotiva revija 28Lokomotiva revija 29Lokomotiva revija 30Lokomotiva revija 31Lokomotiva revija 32Lokomotiva revija 33Lokomotiva revija 34Lokomotiva revija 35Lokomotiva revija 36Lokomotiva revija 37Lokomotiva revija 38Lokomotiva revija 39Lokomotiva revija 40Lokomotiva revija 41Lokomotiva revija 42Lokomotiva revija 43Lokomotiva revija 44Lokomotiva revija 46Lokomotiva revija 47

Styling kose na reviji potpisuju Mijo Majhen i Keune, a šminku Kristina Hošnjak za AOMA – Academy Of Makeup Art. Ukrasi za kosu rezultat su suradnje Mije Majhena i studija Mammii. Izrađeni su ekskluzivno za Lokomotivu te prate izričaj cijele dizajneričine vizije.

“Moj glavni pokretač u životu je strast i upravo sam to željela pokazati i provući kroz večerašnje događanje. Lokomotiva je brand koji u isto vrijeme može biti i romantičan i luksuzan, a opet pomalo dark. To je ono što je čini posebnom. Nije li tako i s nama ljudima? Svi smo mi spoj svega nespojivoga, baš poput Lokomotive. U tome se krije bezvremenska ljepota i posebnost kako modne marke, tako i žene koja je nosi”, izjavila je kreatorica i vlasnica modnog brenda.

U nastavku pogledajte atmosferu s revije i proslave rođendana brenda Lokomotiva i tko se sve pojavio.

Mia Kovačić
Ida Prester
Saša Joka
Nina Mia Čikeš i Nenad Korkut
Boris Banović
Ivica Palinić
Anita Dujić Broadfoot
Karla Zelić
Lana Puljić i Andrea Jelić
Lana Puljić i Mijo Majhen
Lidija Lešić
Rita Rumora
Ivana Bekavac
Domagoj Štimac
Lara Vukušić s prijateljicom
Ana Maras Harmander

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0