Modni brend Comma revijom proslavio 50 godina stvaranja odjeće za snažne žene

Jučer je u zagrebačkom Petom Kupeu održana revija povodom proslave 50. rođendana modnog brenda Comma. Obilježavanje pola stoljeća kreiranja kvalitetne odjeće s puno stila privuklo je brojne ljubiteljice i ljubitelje Commine estetike iz cijele regije. Među okupljenima su bili Iva Radić, Paula Sikirić, Marko Vuletić, Tatjana Tajči Cameron, Anita Dujić, Mia Kovačić, Ivana Pirizović i mnogi drugi.

Elena Dizdar i Sandy Bogovac

Pedeseta je godišnjica bila povod i za kreiranje ekskluzivne kolekcije 50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION koja slavi različitost žena i ljepotu koja dolazi iz njihove posebnosti. Inspiracija za slavljeničku kolekciju je bogato nasljeđe brenda, a klasični komadi i krojevi zaživjeli su u obnovljenom i svježem ruhu. Kroz suptilnu igru različitim siluetama i modnim detaljima, prikazane su nježne i romantične dimenzije odjeće, a u stiliziranju dodani su elementi koji tradicionalno asociraju na “muški svijet” mode. Ovaj izazovan spoj romantičnog, senzualnog, odvažnog i samouvjerenog stila savršeno oslikava autentičnost svake žene koja odabire Comma odjeću.

U Commi su ponosni što su već pet desetljeća dijelom života samouvjerenih žena i što im pomažu izgraditi njihov individualni stil, izraziti karakter i obogatiti iskustva. Popularni njemački brend od samih početaka koristi kvalitetne materijale i stvara kolekcije koje obiluju vrlo nosivim komadima za sve prilike, od poslovnih i onih za posebne prigode, do odjeće ležernijeg stila. Uvijek u trendu, a pritom uvijek vjerna svojoj estetici, Comma je u pola stoljeća izrasla u važan i prepoznatljiv premium brend.

Paula Puškaš, Luna Valas, Mia Matić i Ivana Vukušić

Aktivna uloga u osnaživanju žena oduvijek je bila sastavni dio Comminog DNK. Nadilazeći tradicionalne rodne uloge, Comma od svojih početaka stvara modu koja odražava samouvjerenu ženu i potiče je da razvija svoje potencijale. Slogan proslave pedesetogodišnjice “PROUD OF YOU” izražava duboku povezanost, poštovanje, ponos i zahvalnost svim ženama koje su se prepoznale u Comminim bezvremenskim idejama i kreacijama.

Styling revije potpisuje Ana Nikačević, styling kose Keune, šminku Dajana Pajkić i brend Jane Iredale, a nakit zlatarnica Prahir. Za fina vina koja su oduševila nepca svih okupljenih pobrinuo se poznati istarski brend Meneghetti.

Paula Sikirić
Paula Puškaš
Mia Matić
Mia Kovačić
Marko Vuletić i Tatiana Tajči Cameron
Luna Valas
Lana Bedeković Rosandić
Ivana Vukušić
Ivana Pirizović
Iva Radić
Emili Dragaš i Patricia Vodopija
Anita Dujić
Tihana Harapin Zalepugin

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0