Modne igre domaćih stilistica s asesoarom francuskog brenda Izipizi

Naočale su oduvijek bile neizbježan modni dodatak, bez kojega ni ljeti ni zimi ne izlazimo iz kuće. Detalj je to koji svaku kombinaciju učini zanimljivom, a ujedno štite vaše oči ne samo od sunca nego i od plavog svijetla.

Stilske igre i transformacije oduvijek su modnim znalcima bile predmet izražavanja, a upravo naočalama, bilo dioptrijskim ili sunčanim zaokružuju modni look. S obzirom na to da su modne stilistice uvijek iza oka kamere, IZIPIZI je ovaj put u svoju priču uključio poznate domaće modne stilistice, stavivši ih ispred foto objektiva.

Iva Gradišer

Vodeći se vlastitim modnim stilom i estetikom, Ana Nikačević, Iva Gradišer i Ivana Pavić prikazale su nam svoje modne kombinacije u kojima glavnu ulogu upravo igraju okviri naočala. One su po zanimanju stilistice koje stoje iza brojnih modnih priča, a nama je za oko baš zapeo njihov individualni stil kojim su pokazale kako se na različite načine može njegovati estetika jednog brenda.

Ivana Pavić

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim. Zakoračite u zimu s novim modelima, recite sivilu ne i zaokružite svoj outfit na najbolji mogući način!

Ana Nikačević

Francuski brend osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i u svakoj prilici. IZIPIZI naočale dostupne su u Izipizi store, Dežmanova ulica 5, Zagreb; Izipizi Pop up, Arena Centar, Vice Vukova 6, Zagreb; Darioocchi, Alda Negrija 4, Poreč; Optika M, Sokol Kula 4c, Rijeka; Orlando Concept Store/Srebreno, Sub City, Šetalište Franje Tuđmana 2a; Planetopija, Ilica 68, Zagreb; Male Stvari, Vjenceslava Richtera 4, Zagreb; Galerija umjetnina, Kralja Tomislava 15, Split; Roxanich hotel, Kanal 30, Motovun.

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0