Modna stilistica Ivana Pavić pokreće novi projekt edukacijskih radionica

Stilistica Ivana Pavić dugi niz godina djeluje na domaćoj modnoj sceni, a nakon što je prva u Hrvatskoj lansirala uslugu online stilističkog savjetovanja Virtual Stylist na red je došao i novi projekt pod nazivom Stilska jednadžba. Riječ je o nizu edukacijskih radionica odijevanja namijenjenih ženama u kojima će sudionice kroz personalizirani pristup te mnoštvo interaktivnih primjera naučiti kako poboljšati svoj dosadašnji stil odijevanja.

Naime, način odijevanja te cijeli stav i energija kojom zračimo je primarno komunikacija, prije same komunikacije riječima, odnosno govorom. Zato je jako važno da svoju krajnju poruku i stav uskladimo s odjećom koju nosimo na najbolji mogući način. Važno je shvatiti kako mi nismo robovi odjeće, nego da je ona alat kojim se služimo. Što prije naučimo pravilno koristiti  taj alat to će nam biti lakše u tom segmentu izražavanja.

Na ovoj edukacijskoj radionici sudionice će kroz pokazne i praktične primjere naučiti kako komunicirati odjećom te kako odabrati i kombinirati odjevne komade koji laskaju njihovoj građi tijela te rezoniraju s njihovim zanimanjem i osobnosti.  Cilj radionice je također izrada idealne kapsula kolekcije i istraživanje mogućnosti kombiniranja komada unutar nje kao i naučiti balansirati proporcije odjećom te pravilno odrediti tipove obuće sukladno kombiniranim donjim dijelovima.

“U radu i razgovoru sa svojim privatnim klijentima kojima osmišljavam osobni stil došla sam do spoznaje da su radionice ovakvog tipa jako korisne i potrebne budući da većina njih ne razmišlja u smjeru da nešto laska njihovoj figuri, da su proporcije pomirene, nego se slijepo vode trendovima s društvenih mreža misleći pritom da je to jedino mjerilo. Želim ljude naučiti kako pravilnim izborom odjeće i modnih dodataka sebi svakodnevno mogu olakšati i uljepšati život. Naime, kroz rad sam se susrela s mnogo primjera gdje osobe s novoizgrađenim stilom počinju zračiti novom energijom i samopouzdanjem koji se onda reflektiraju na cijelu lepezu njihovog djelovanja općenito. Dakle, iako na prvu djeluje površno, odjeća je bitan faktor funkcioniranja i izražavanja svakoga od nas pa joj se na takav (ozbiljan) način treba i pristupiti”,  ističe Ivana.

Radionice su jednodnevne, a prva je rezervirana za Zagreb, 20.5.2023. u divnom prostoru BIZkoshnica u samom centru grada. Više informacija i mogućnost prijave na radionicu se nalaze na ovom linku. Kao ekstenzija projekta Stilska jednadžba je i istoimeni videoserijal na Instagramu gdje Ivana svaki tjedan donosi praktične modne savjete i rješava neke od najčešćih nedoumica kada je riječ o slaganju odjevnih kombinacija.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0