Modna izložba godine – Christian Louboutin

Ako uskoro planirate otputovati u Pariz, europsku prijestolnicu mode, oduševit će vas vijest da Christian Louboutin krajem veljače otvara najveću izložbu svojih radova.
Za izložbeni prostor slavni je dizajner cipela s crvenim potplatom odlučio odabrati Palais de la Porte Dorée, mjesto pokraj kojeg je kao dijete živio i čiji mu je prostor bio beskrajno inspirativan. Naime Palais de la Porte ima veliki akvarij tropskih ribica čije su sjajne ljuske inspirirale model cipela ‘Maquereau’ načinjenih od metalik kože.

Dizajner koji je svoje stvaralaštvo započeo prvim kreacijama kada je imao samo 12 godina, poziva sve da pogledaju njegov kreativni put stvaranja cipela. U sklopu izložbe možete očekivati neke od najvrjednijih Louboutinovih cipela, osobnu kolekciju dizajnera i ekskluzivne primjerke nastale kao rezultat raznih suradnji, od kojih neke nikada do sada nisu bile prikazane. Također, bit će prikazane i neke od suradnji dizajnera s Davidom Lynchom, Lisom Reihenom, Whitaker Malemom, Bancom Li.
Louboutin ističe kako je sretan što ima priliku izraziti se na tako osoban i vizualan način te javnosti dati uvid u svoj svijet, inspiraciju i dizajn.

Izložba pod nazivom L’Exhibition[niste] bit će otvorena od 25. veljače do 28. srpnja ove godine.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0