Mirisni ritual koji obožavamo: 5 koraka kojima možete produžiti trajanje Chanel N°5

Holivudska zvijezda Marilyn Monroe spavala je samo u nekoliko kapi parfema Chanel N°5, a mi se u tom mirisu ovih blagdana – kupamo. Naime, u sklopu Chanel blagdanske kolekcije predstavljeno je čak 5 novih, esencijalnih proizvoda koji će upotpuniti ritual mirisanja s jednim od najpopularnijih parfema današnjice, legendarnom “peticom”.

Prije samog špricanja parfema na kožu dodano je još koraka s istim mirisom, ali različitom teksturom, za potpuni doživljaj i ostavljanje vašeg mirisnog traga čak i kada se više ne nalazite u prostoriji.

Legendarni, svevremenski, floralni miris Chanel N°5 Eau de Parfum skriven je u prepoznatljivoj bočici minimalističkog dizajna (s time da je u vrijeme blagdana dostupan i u ekskluzivnom, limitiranom izdanju), a sličan izgled krasi i ostale proizvode iz linije.

5 esencijalnih proizvoda za tijelo koji sadrže očaravajući miris Chanel N°5

Kao broj jedan, odnosno Essentiel N°1 navodi se gel za tuširanje kremaste teksture s bogatom pjenom koji će kožu oplemeniti suptilnim mirisom i ostaviti je mekom poput baršuna. Transparentna bočica opremljena je s “Twist and Slide” poklopcem, ekskluzivnim za Chanel kozmetiku, koji olakšava korištenje idealne količine proizvoda.

Korak broj dva, Essentiel N°2 je losion za tijelo koji pruža instantnu hidrataciju na dnevnoj bazi, a moguće ga je lako nanijeti zahvaljujući “Twist and Slide” poklopcu. Njegova bogata formula upotpunjena je aktivnim sastojkom koji je derivat ruže i jasmina, a koji ostavlja delikatan i hranjiv veo na koži čak do osam sati.

Essentiel N°3, odnosno treći korak u njezi prije nanošenja parfema je krema za tijelo koja pruža pravo hedonističko iskustvo jer intenzivno hrani kožu tijela. Bogata tekstura kao da stvara dodatan sloj preko kože koji je čini mekom i hidratiziranom do osam sati. Luksuzna mirisna krema krije se u matiranoj bočici, a kao i losion sadrži aktivni sastojak koji je derivat ruže i jasmina te suptilno produžava Chanel N°5 mirisni trag.

Za četvrti korak u njezi tijela, Essentiel N°4, kuća Chanel odredila je mirisni dezodorans koji pruža instantnu dozu svježine istovremeno ostavljajući blagi miris na koži. Krije se u jednostavnoj, neprozirnoj, bijeloj bočici, a ovaj dio beauty rutine koji ne preskačemo upotpunjen je minimalnom dozom svježeg  mirisa koji upotpunjuje onaj cvjetni, svojstven “petici”.

Posljednji, peti korak ka mirisnoj perfekciji, Essentiel N°5 čini jedan od nama omiljenih proizvoda – maglica za kosu. Ultimativno oružje za zavođenje – ne postoji ništa više seksi od toga da zamahnete kosom i iza sebe ostavite zamaman miris, infuzirano je delikatnim mirisom N°5 parfema. U formuli koja se nalazi u prozirnoj, matiranoj bočici krije se i derivat ruže i jasmina koji će kosu ostaviti mekom i sjajnom.

Grand finale ovog mirisnog rituala je nanošenje Chanel N°5 Eau de Parfum i, da, bit će vam dovoljno samo nekoliko kapi, da se uputite savršeno mirisni u krevet kao Marilyn Monroe ili, da, pak, krenete u svoj dan, ostavljajući pamtljiv trag gdje god se pojavite.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0