Miræ Paris, brend s najljepšim svečanim haljinama

Mirae Paris brend je koji su osnovale majka i kćerka, Tara Jarmon i Camille Jarmon, 2018. godine s ciljem da naprave odjeću za modernu i senzualnu ženu. Ubrzo nakon toga, njihov brend je započeo s internacionalnom usponom, no najveći uspjeh dogodio se prije tri godine kada se brendu pridružila Maya Chantout. Kao kreativna direktorica brendu je dala novi, svjež i suvremen izgled, a francuska modna marka od ne prestaje oduševljavati insajdere industrije i ljubitelje mode te strelovito rasti.

Haljine ovog brenda poznate su po odvažnim, jedinstvenim uzorcima koji su ručno crtani te pomno osmišljenim ženstvenim krojevima – zbog toga su njihove haljine zaista posebne i razlikuju se od svega što smo navikli viđati na tržištu. Svi odjevni predmeti koji nastaju u njihovoj radionici ručno su izrađeni od najfinijih prirodnih tkanina.

Njihov je dizajn razigran i seksepilan, a zbog toga su i nedavno postali senzacija na TikToku, nakon što su predstavili svoju posljednju kolekciju. Uz to što se komadi ručno izrađuju te se koriste prirodni materijali, brend veliku pažnju posvjećuje transparentom poslovanju te surađuju samo s partnerima koji dijelu njihovu strast i integritet kad su u pitanju dobri radni uvjeti i poštene plaće. Njihov trud u tom segmentu, ne samo u kreiranju haljina, nagrađuje generacija Z koja takvu politiku iznimno cijeni.

Cijene mini, midi i maksi haljina iz aktualne kolekcije kreću se od oko 250 pa sve do 550 eura, ovisno o modelu, a sve ih možete otkriti na službenoj stranici brenda Mirae Paris. Mi smo neke od nama omiljenih svečanih modela izdvojili u nastavku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@miraeparis)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0